Fedora Loves Python workshop nr.2

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search

Përshkrimi

Në vazhdim të eventeve të mëparshme të lidhura me projektin "Fedora Loves Python", do të mblidhemi në mjediset e Open Labs Hackerspace këtë të Mërkurë, më 26.07.2017 ora 19:00 me qëllim njohjen dhe promovimin e mëtejshëm të gjuhës Python.

I pranishëm do të jetë Erion Çano i cili do të na flasë më në detaje për disa koncepte bazë të "Machine Learning", librari të ndryshme open source në Python si dhe implementimin në këtë gjuhë të teknikave "Machine Learning" për zgjidhjen e disa problemeve nga fusha të ndryshme.

Jeni të ftuar ti bashkoheni bisedës sonë interesante rreth çështjeve të mesipërme. Çdo ide dhe sugjerim është i mirëpritur për përmirësimin e mëtejshëm të punës.

Detaje

  • Kur: 36 korrik 2017 @19.00
  • Ku: Open Labs Hackerspace;
  • Numri i pjesëmarrësve: (plotësohet pas aktivitetit);
  • Nevojë të marrësh laptop me vete:
  • Ka nevojë të kemi dije teknike: JO;
  • Ka nevoje të kem qënë në eventet e mëparshme: JO.

Axhenda

Organizatorët

Raport i eventit

Links