Fedora Localization Sprint nr.7

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search

Përshkrimi

Gjatë eventeve të mëparshme është arritur të përkthehet rreth 40% e GUI totale të Fedora-s.
Për këtë arsye, organizohet eventi i rradhës Fedora me dy ambasadoret e reja, Ajkuna Mujo dhe Anxhela Hyseni , FLS #7, më datën 26 Tetor, në orën 16:00. Ky event do të organizohet në hapësirën e Open Labs Hackerspace. Si përdorues jo anglisht folës i Fedora, nëse dëshironi të përmirësoni përkthimet në gjuhën shqipe tani keni mundësinë më të mirë për të kontribuar! Fedora Localization Sprint (FLS) po organizohet në lidhje me aplikacionet GUI të Fedora 24. Mos harro të marrësh dhe laptopin me vete.
Le të bashkëpunojmë dhe ta bëjmë të suksesshëm këtë aktivitet në mënyrë që të mund ta ofrojmë Fedora edhe në gjuhën shqipe!

Detaje

  • Kur: 26 tetor 2016 @16.00
  • Ku: Open Labs Hackerspace. Harta ndërvepruese ndodhet këtu.

Ndërlidhje

Raport i eventit