Difference between revisions of "Përdoruesi:Mariana"

Jump to navigation Jump to search
Krijoi faqen me "Unë quhem Mariana. Jam anëtare e Open Labs që prej vitit 2016.Mendoj që dija dhe teknologjia duhet të jenë të hapura dhe të lira për të gjithë. Kam kontribuar në dis..."
(Krijoi faqen me "Unë quhem Mariana. Jam anëtare e Open Labs që prej vitit 2016.Mendoj që dija dhe teknologjia duhet të jenë të hapura dhe të lira për të gjithë. Kam kontribuar në dis...")
(No difference)
All, translator
163

edits

Navigation menu