Changes

Jump to navigation Jump to search

Sisteme GIS

557 bytes added, 3 years ago
Marked this version for translation
<translate><!--T:1-->Platforma si [[OpenStreetMap]] dhe aplikacione si OSMand do jenë në qendër të dokumentimit në këtë faqe. Në qoftë se po bën hapat e para në platformën OpenStreetMap vizito http://learnosm.org/en/  <!--T:2-->Platforma dhe projekte me interesne fushen e sistemeve gjeohapsinore me kodburim te lire dhe te hapur:
* [http://mapswipe.org/ www.mapswipe.org]
* [https://hotosm.org/ www.hotosm.org] Humanitarian Open Street Map
* [https://onosm.org/ www.onosm.org] Shërbim i bazuar në OSM për shtimin dhe gjetjen e bizneseve në mënyrë të lehtë.
* [https://www.mapillary.com/ www.mapillary.com]aplikacion pajisjet mobile i përafërt me Google Street Images, por që i publikon fotot që krijohen nga përdoruesit e aplikacionit në licensë Creative Commons;* [http://www.openstreetcam.org/ www.openstreetcam.org] Aplikacion i përafërt me Mapillary;* https://yourownmaps.com/ harta te printuara me dizajn interesant bazuar në OSM.</translate>
All, Bots, Bureaucrats, Administrators, translator
616

edits

Navigation menu