Changes

Jump to navigation Jump to search

Kreu

315 bytes added, 4 years ago
shtova informacion rreth OLs dhe OSCAL
<translate>
<!--T:1-->
Mireseerdhet Mirëseerdhe në platformën wiki të [http://openlabs.cc Open Labs Hackerspace]. Këtu do gjesh dokumentacionin rreth hapësirës së hackerspace, rreth projekteve të anëtarëve si dhe një dokumentacion të platformave, kulturës dhe politikave rreth kulturës së teknologjive tv lira dhe me burim të hapur. <br /> '''Rreth Open Labs'''<br />Ne jemi komuniteti që promovon teknologjitë me kodburim të lirë dhe të hapur që nga viti 2012. Ndër të tjera organizojmë Open Source Conference Albania ([[OSCAL]]) që nga viti 2014. Më shumë detaje rreth konferencës publikohen në [[oscal.openlabs.cc]]. Aktivitetet e propozuara nga komuniteti gjenden këtu: https://pad.openlabs.cc/p/aktivitete
Aktivitetet e propozuara gjenden këtu: https://pad.openlabs.cc/p/aktivitete
<!--T:2-->
800

edits

Navigation menu