Changes

Jump to navigation Jump to search

Sisteme GIS

77 bytes added, 3 years ago
m
shtova mapswipe si projekt interesant
Platforma si OpenStreetMap dhe aplikacione si OSMand do jenë në qendër të dokumentimit në këtë faqe.Platforma dhe projekte me interes:* [http://mapswipe.org/ www.mapswipe.org]
800

edits

Navigation menu