Changes

Jump to navigation Jump to search

Kreu

193 bytes added, 3 years ago
m
no edit summary
<!--T:2-->
Editimi i faqeve bëhet i mundur vetëm nga anëtarët e komunitetit. Në qoftë se dëshiron që të anëtarësoshesh kliko [[Anëtaret|këtu]].
Në qoftë se dëshiron të mësosh se si mundt të kontribuosh në projekte me kodburim të lirë dhe të hapur vizito [https://opensource.guide/ www.opensource.guide] (material në anglisht)
</translate>
800

edits

Navigation menu