Difference between revisions of "Aktivitete"

Jump to navigation Jump to search
shtova aktivitet
m (ndryshova daten)
(shtova aktivitet)
 
Line 2: Line 2:


*Propozohet të evitohet organizimi i aktiviteteve në festat zyrtare dhe ditën e diel.
*Propozohet të evitohet organizimi i aktiviteteve në festat zyrtare dhe ditën e diel.
*Dëshiron të organzosh dhe ti një aktivitet? Vizito faqen e udhëzimeve: [[Organizim_Aktivitetesh|wiki.openlabs.cc/faqja/Organizim_Aktivitetesh]]
*Dëshiron të organizosh dhe ti një aktivitet? Vizito faqen e udhëzimeve: [[Organizim_Aktivitetesh|wiki.openlabs.cc/faqja/Organizim_Aktivitetesh]]
*Çdo të mërkurë në orën 18:00 mbahen takimet e grupit organizativ të OSCAL 2022
*Çdo të mërkurë në orën 18:00 mbahen takimet e grupit organizativ të OSCAL 2022


Line 14: Line 14:
! style="background-color: #2BBBB0; color:white;" |Projekti/Prezantuesi
! style="background-color: #2BBBB0; color:white;" |Projekti/Prezantuesi
|-
|-
! rowspan="13" |2022
! rowspan="14" |2022
|21.06.2022
|18:00
|Open Data Hackathon
|Open Labs
|-
|18.06.2022 & 19.06.2022
|18.06.2022 & 19.06.2022
|
|
All, Bureaucrats, Administrators, translator
793

edits

Navigation menu