Difference between revisions of "Aktivitete"

Jump to navigation Jump to search
Shtova nderlidhjen per Ada Lovelace Day 2021
m (shtova nje event)
(Shtova nderlidhjen per Ada Lovelace Day 2021)
Line 14: Line 14:
|-
|-
! rowspan="15" |2021
! rowspan="15" |2021
| 10.11.2021
|10.11.2021
| 18:00
|18:00
| Linking Wikipedia, Wikidata and Wikimedia Commons
|Linking Wikipedia, Wikidata and Wikimedia Commons
| WCUGA
|WCUGA
|-
|-
| 06.11.2021
|06.11.2021
| 10:30
|10:30
| Introduction to Wikidata part 2
|Introduction to Wikidata part 2
| WCUGA
|WCUGA
|-
|-
| 30.10.2021
|30.10.2021
| 10:30
|10:30
| Introduction to Wikidata
|Introduction to Wikidata
| WCUGA
|WCUGA
|-
|-
| 15.10.2021
|15.10.2021
| 18:00
|18:00
| Wikimedia Commons
|Wikimedia Commons
| WCUGA
|WCUGA
|-
|-
| 12.10.2021
|12.10.2021
| TBA
|TBA
| Ada Lovelace Day
|[[Ada Lovelace Day 2021|Ada Lovelace Day]]
| Open Labs
|Open Labs
|-
|-
| 08.10.2021
|08.10.2021
| 18:00
|18:00
| PreservingTirana MoU
|PreservingTirana MoU
| WCUGA
|WCUGA
|-
|-
| 16.07.2021
|16.07.2021
| 19:00
|19:00
| Open Labs Birthday Party
|Open Labs Birthday Party
| Open Labs
|Open Labs
|-
|-
| 29.06.2021
|29.06.2021
| 18:30
|18:30
| WikiFilmat SQ editathon
|WikiFilmat SQ editathon
| WCUGA
|WCUGA
|-
|-
| 27.05.2021
|27.05.2021
| 18:00
|18:00
| [[Muaji i LibreOffice]]
|[[Muaji i LibreOffice]]
| LibreOffice
|LibreOffice
|-
|-
| 17.05.2021
|17.05.2021
| 18:00
|18:00
| [https://forum.openlabs.cc/t/introducing-obvia-the-obviously-easy-javascript-framework/2347/8 ObviaJS]
|[https://forum.openlabs.cc/t/introducing-obvia-the-obviously-easy-javascript-framework/2347/8 ObviaJS]
| Tedi Moçi
|Tedi Moçi
|-
|-
| 01.05.2021
|01.05.2021
| 11:30
|11:30
| [[Bustracker dhe bookmarketplace]]
|[[Bustracker dhe bookmarketplace]]
| Hackerspace Albania
|Hackerspace Albania
|-
|-
| 08.03.2021
|08.03.2021
| 18:30
|18:30
| Gratë shqiptare në STEM
|Gratë shqiptare në STEM
| WCUGA
|WCUGA
|-
|-
| 20.02.2021
|20.02.2021
| 16:00
|16:00
| Aktorët shqiptarë në Wikipedia
|Aktorët shqiptarë në Wikipedia
| WCUGA
|WCUGA
|-
|-
| 06.02.2021
|06.02.2021
| 17:00
|17:00
| WikiFilmat SQ
|WikiFilmat SQ
| WCUGA
|WCUGA
|-
|-
| 15.01.2021
|15.01.2021
| 15:00
|15:00
| Wikipedia 20
|Wikipedia 20
| WCUGA
|WCUGA
|-
|-
! rowspan="20" |2020
! rowspan="20" |2020
All, translator
47

edits

Navigation menu