Difference between revisions of "Linux Days"

Jump to navigation Jump to search
m
Ndryshova linkun e regjistrimeve.
m (shtova informacione per eventin.)
m (Ndryshova linkun e regjistrimeve.)
 
Line 12: Line 12:
==Pjesëmarrja==
==Pjesëmarrja==
Pjesëmarrja është pa pagesë, ashtu si dhe të gjitha aktivitetet e organizuar nga Open Labs, por regjistrimi është i nevojshëm.
Pjesëmarrja është pa pagesë, ashtu si dhe të gjitha aktivitetet e organizuar nga Open Labs, por regjistrimi është i nevojshëm.
: Regjistrohu këtu: [https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfTbutBwwY1SL-Smd--xWounn9ojW7NAa1DJGyntwS7uVFF4w/viewform linuxdays.openlabs.cc]
: Regjistrohu këtu: [https://events.openlabs.cc/e/14/linux-days-2020 https://events.openlabs.cc/e/14/linux-days-2020]


==Axhenda==
==Axhenda==
All, Bureaucrats, Administrators, translator
724

edits

Navigation menu