Difference between revisions of "Aktivitete"

Jump to navigation Jump to search
m
shtova event
m (shtova event)
(24 intermediate revisions by 4 users not shown)
Line 3: Line 3:
*Propozohet të evitohet organizimi i aktiviteteve në festat zyrtare dhe ditën e diel.
*Propozohet të evitohet organizimi i aktiviteteve në festat zyrtare dhe ditën e diel.
*Dëshiron të organzosh dhe ti një aktivitet? Vizito faqen e udhëzimeve: [[Organizim_Aktivitetesh|wiki.openlabs.cc/faqja/Organizim_Aktivitetesh]]
*Dëshiron të organzosh dhe ti një aktivitet? Vizito faqen e udhëzimeve: [[Organizim_Aktivitetesh|wiki.openlabs.cc/faqja/Organizim_Aktivitetesh]]
* Dy datat në vijim hackerspace është e zënë nga grupi organizativ OSCAL: 22.02.2020 @ 12:00-15:00 dhe 29.02.2020 @ 12:00-15:00
 


{| class="wikitable sortable"
{| class="wikitable sortable"
Line 13: Line 13:
! style="background-color: #2BBBB0; color:white;" |Projekti/Prezantuesi
! style="background-color: #2BBBB0; color:white;" |Projekti/Prezantuesi
|-
|-
! rowspan="22" |2020
! rowspan="9" |2021
|17.05.2020
| 16.07.2021
|Oficina Tirana
| 19:00
|openSUSE Summit (side event of OSCAL)
| Open Labs Birthday Party
|Open Labs Hackerspace
| Open Labs
|-
| 29.06.2021
| 18:30
| WikiFilmat SQ editathon
| LibreOffice
|-
| 27.05.2021
| 18:00
| [[Muaji i LibreOffice]]
| LibreOffice
|-
|-
|16-17.05.2020
| 17.05.2021
|Oficina Tirana
| 18:00
|OSCAL 2020
| [https://forum.openlabs.cc/t/introducing-obvia-the-obviously-easy-javascript-framework/2347/8 ObviaJS]
|Open Labs Hackerspace
| Tedi Moçi
|-
|-
|09-11.05.2020
| 01.05.2021
|Oficina Tirana
| 11:30
|[https://www.mediawiki.org/wiki/Wikimedia_Hackathon_2020 Wikimedia Hackathon Tirana 2020]
| [[Bustracker dhe bookmarketplace]]
|Wikimedia Foundation
| Hackerspace Albania
|-
|-
|26.04.2020
| 08.03.2021
|9:30- 17:00
| 18:30
|PreservingWB: Prishtina Day #1
| Gratë shqiptare në STEM
|RYCO & Open Labs
| WCUGA
|-
| 20.02.2021
| 16:00
| Aktorët shqiptarë në Wikipedia
| WCUGA
|-
| 06.02.2021
| 17:00
| WikiFilmat SQ
| WCUGA
|-
| 15.01.2021
| 15:00
| Wikipedia 20
| WCUGA
|-
! rowspan="20" |2020
|5-6.12.2020
|TBA
|[[Balkan FLOSStival 2020]]
|Open Labs
|-
|-
|25.04.2020
|31.10.2020
|9:30- 15:00
|16:00
|PreservingWB: Prishtina Day #1
|[https://forum.openlabs.cc/t/propozim-eventi-online-per-halloween/2257 Halloween Stories] (online)
|RYCO & Open Labs
|Open Labs
|-
|-
|24.04.2020
|18.10.2020
|9:30- 14:30
|10:00
|PreservingWB: Prishtina Day #1
|[[Preserving Western Balkans]] - Prishtina #4 (online)
|RYCO & Open Labs
|RYCO & Open Labs
|-
|-
|22.03.2020
|17.10.2020
|9:30 - 16:30
|10:00
|PreservingWB: Tirana Day #1
|[[Preserving Western Balkans]] - Prishtina #3 (online)
|RYCO & Open Labs
|RYCO & Open Labs
|-
|-
|21.03.2020
|16.10.2020
|9:30 - 16:30
|10:00
|PreservingWB: Tirana Day #1
|[[Preserving Western Balkans]] - Tirana #2 (online)
|RYCO & Open Labs
|RYCO & Open Labs
|-
|-
|20.03.2020
|15.10.2020
|9:30 - 16:30
|10:00
|PreservingWB Tirana Day #1
|[[Preserving Western Balkans]] - Tirana #1 (online)
|RYCO & Open Labs
|RYCO & Open Labs
|-
|-
|21.03.2020
|2.05.2020
|Në vijim
|14:00
|[[Linux Days]]
|[[Webinar: Instalimi i një serveri të thjeshtë SMTP (Workshop)]]
|GNU/Linux
|FLOSSK & OL
|-
|-
|20.03.2020
|28.04.2020
|Në vijim
|18:00
|[[Linux Days]]
|[[Webinar: Si të krijosh një sistem të sigurt dhe privat, nga zero]]
|GNU/Linux
|FLOSSK & OL
|-
|-
|20.03.2020
|25.04.2020
|9:30- 14:30
|15:00
|PreservingWB: prezantim/punëtori @ Destil co-working
|[[PCB design with KiCAD - Webinar]]
|RYCO & Open Labs
|FLOSSK & OL
|-
|-
|29.02.2020
|29.02.2020
Line 1,834: Line 1,865:
|Open Labs
|Open Labs
|-
|-
|30.03.2012
|30.03.2013
|15:00
|15:00
|[[Document Freedom Day 2013]]
|[[Document Freedom Day 2013]]
All, Bureaucrats, Administrators, translator
734

edits

Navigation menu