Changes

Jump to navigation Jump to search

Aktivitete

40 bytes removed, 3 months ago
fixed a year
! style="background-color: #2BBBB0; color:white;" |Projekti/Prezantuesi
|-
! rowspan="1720" |2020|175-6.0512.2020|Oficina TiranaTBA|openSUSE Summit (side event of OSCAL)[[Balkan FLOSStival 2020]]|Open Labs Hackerspace
|-
|16-1731.0510.2020|Oficina Tirana16:00|OSCAL 2020[https://forum.openlabs.cc/t/propozim-eventi-online-per-halloween/2257 Halloween Stories] (online)|Open Labs Hackerspace
|-
|09-1118.0510.2020|Oficina Tirana10:00|[https://www.mediawiki.org/wiki/Wikimedia_Hackathon_2020 Wikimedia Hackathon Tirana 2020[Preserving Western Balkans]]|Wikimedia Foundation|-|26.04.2020|9:30- 17:00|PreservingWB: punëtori @ Prishtina#4 (online)
|RYCO & Open Labs
|-
|2517.0410.2020|9:30- 1510:00|PreservingWB: archi[[Preserving Western Balkans]] -tour @ Prishtina#3 (online)
|RYCO & Open Labs
|-
|2416.0410.2020|910:30- 14:3000|PreservingWB: punëtori @ Prishtina[[Preserving Western Balkans]] - Tirana #2 (online)
|RYCO & Open Labs
|-
|2215.0310.2020|9:30- 1710:00|PreservingWB: punëtori @ Coolab[[Preserving Western Balkans]] - Tirana #1 (online)
|RYCO & Open Labs
|-
|212.0305.2020|9:30- 1514:00|PreservingWB[[Webinar: archi-tour në Tiranë @ Sheshi SkëndërbejInstalimi i një serveri të thjeshtë SMTP (Workshop)]]|RYCO FLOSSK & Open LabsOL
|-
|2128.0304.2020|Në vijim18:00|[[Linux DaysWebinar: Si të krijosh një sistem të sigurt dhe privat, nga zero]]|GNU/LinuxFLOSSK & OL
|-
|2025.0304.2020|Në vijim15:00|[[Linux DaysPCB design with KiCAD - Webinar]]|GNU/LinuxFLOSSK & OL
|-
|2029.0302.2020|916:30- 14:3000|PreservingWB: prezantim/punëtori @ Destil co-working [[openSUSE Localization]]|RYCO & Open LabsopenSUSE
|-
|06.02.2020
|Open Labs
|-
|30.03.20122013
|15:00
|[[Document Freedom Day 2013]]
703

edits

Navigation menu