Changes

Jump to navigation Jump to search

Aktivitete

764 bytes added, 3 months ago
fixed a year
*Propozohet të evitohet organizimi i aktiviteteve në festat zyrtare dhe ditën e diel.
*Dëshiron të organzosh dhe ti një aktivitet? Vizito faqen e udhëzimeve: [[Organizim_Aktivitetesh|wiki.openlabs.cc/faqja/Organizim_Aktivitetesh]]
* Dy datat në vijim hackerspace është e zënë nga grupi organizativ OSCAL: 0922.0102.2020 @ 12:00- 0715:00PM 00 dhe 2129.0102.2020 @ 12:00- 715:00PM00
{| class="wikitable sortable"
! style="background-color: #2BBBB0; color:white;" |Projekti/Prezantuesi
|-
! rowspan="20" |2020|5-6.12" .2020|TBA|[[Balkan FLOSStival 2020]]|Open Labs|-|31.10.2020|16:00|[https://forum.openlabs.cc/t/propozim-eventi-online-per-halloween/2257 Halloween Stories] (online)|Open Labs|-|18.10.2020|10:00|[[Preserving Western Balkans]] - Prishtina #4 (online)|RYCO & Open Labs|-|17.0510.2020|10:00|[[Preserving Western Balkans]] - Prishtina #3 (online)|RYCO & Open Labs|-|16.10.2020|Oficina 10:00|[[Preserving Western Balkans]] - Tirana#2 (online)|RYCO & Open Labs|openSUSE Summit -|15.10.2020|10:00|[[Preserving Western Balkans]] - Tirana #1 (side event of OSCALonline)|RYCO & Open Labs Hackerspace|-|2.05.2020|14:00|[[Webinar: Instalimi i një serveri të thjeshtë SMTP (Workshop)]]|FLOSSK & OL
|-
|16-1728.0504.2020|Oficina Tirana18:00|OSCAL 2020[[Webinar: Si të krijosh një sistem të sigurt dhe privat, nga zero]]|Open Labs HackerspaceFLOSSK & OL
|-
|09-1125.0504.2020|Oficina Tirana15:00|[https://www[PCB design with KiCAD - Webinar]]|FLOSSK & OL|-|29.mediawiki02.org/wiki/Wikimedia_Hackathon_2020 Wikimedia Hackathon Tirana 2020|16:00|[[openSUSE Localization]]|Wikimedia FoundationopenSUSE
|-
|06.02.2020
|[https://forum.openlabs.cc/t/tirana-wordpress-kickoff-meeting/2026 Tirana WordPress meetup - Kickoff Meeting]
|WordPress
|-
|29.01.2020
|17:30
|[[“Building an Art Gallery in the Browser”. Using AR and VR in the Browser]]
|Doug Sillars
|-
|26.01.2020
|17.:00 - 19.:00|[[Cyber Security Tirana Infosec Meetup2020|InfoSec Meetup January 2020]]
|Tirana InfoSec Meetup
|-
|Open Labs
|-
|30.03.20122013
|15:00
|[[Document Freedom Day 2013]]
703

edits

Navigation menu