Changes

Jump to navigation Jump to search

Aktivitete

591 bytes added, 2 months ago
m
no edit summary
*Propozohet të evitohet organizimi i aktiviteteve në festat zyrtare dhe ditën e diel.
*Dëshiron të organzosh dhe ti një aktivitet? Vizito faqen e udhëzimeve: [[Organizim_Aktivitetesh|wiki.openlabs.cc/faqja/Organizim_Aktivitetesh]]
* Dy datat në vijim hackerspace është e zënë nga grupi organizativ OSCAL: 09.01.2020 - 07:00PM dhe 21.01.2020 - 7:00PM
{| class="wikitable sortable"
! style="background-color: #2BBBB0; color:white;" |Projekti/Prezantuesi
|-
! rowspan="913" |2020
|17.05.2020
|Oficina Tirana
|[https://www.mediawiki.org/wiki/Wikimedia_Hackathon_2020 Wikimedia Hackathon Tirana 2020]
|Wikimedia Foundation
|-
|06.02.2020
|18.00 - 21.00
|[https://forum.openlabs.cc/t/tirana-wordpress-kickoff-meeting/2026 Tirana WordPress meetup - Kickoff Meeting]
|WordPress
|-
|29.01.2020
|17:30
|“Building an Art Gallery in the Browser”. Using AR and VR in the Browser
|Doug Sillars
|-
|26.01.2020
|17.:00 - 19.:00
|[[Cyber Security Meetup]]
|Tirana InfoSec Meetup
|22.01.2020
|17:00
|Mozilla Commons Common Voice
|Mozilla
|-
|Mozilla Commons Voice
|Mozilla
|-
|15.01.2020
|17:00
|Online privacy for activists workshop
|Open Labs & activist friends
|-
|11.01.2020
|16:30
|Open Source Digital Infrastructure for activists workshop
|Open Labs & Uzina Tirana
|-
|11.01.2020
|1611:0030|[[openSUSE meetup]]
|openSUSE
|-
|10.01.2020
|17:00
|Mozilla Commons Common Voice
|Mozilla
|-
! rowspan="2836" |2019
|27.12.2019
|18:00
687

edits

Navigation menu