Changes

Jump to navigation Jump to search

Donacione

70 bytes added, 1 year ago
m
shtova donacionet ne pajisje fizike
== Donacione në materiale ==
Falenderime të vecanta për kontribuesit e mëposhtëm të cilët na kanë ndihmuar për mirëmbajtjen e hackerspace si dhe për organizimin e aktiviteteve
* Hack42: donacion i 23 laptopëve Lenovo ThinkPad dhe HDMI adaptors.
* Andis Rado: donacion mobiljesh të ndryshme, shkallë;
* Arjen Kamphuis: donancione prej 8 laptop Lenovo ThinkPad;
703

edits

Navigation menu