Changes

Jump to navigation Jump to search

Aktivitete

669 bytes added, 9 months ago
m
no edit summary
*Propozohet të evitohet organizimi i aktiviteteve në festat zyrtare dhe ditën e diel.
*Dëshiron të organzosh dhe ti një aktivitet? Vizito faqen e udhëzimeve: [[Organizim_Aktivitetesh|wiki.openlabs.cc/faqja/Organizim_Aktivitetesh]]
* Dy datat në vijim hackerspace është e zënë nga grupi organizativ OSCAL: 09.01.2020 - 07:00PM dhe 21.01.2020 - 7:00PM
{| class="wikitable sortable"
! style="background-color: #2BBBB0; color:white;" |Projekti/Prezantuesi
|-
! rowspan="813" |2020|17.05.2020|Oficina Tirana|openSUSE Summit (side event of OSCAL)|Open Labs Hackerspace|-
|16-17.05.2020
|TBAOficina Tirana|[https://www.mediawiki.org/wiki/Wikimedia_Hackathon_2020 OSCAL 2020]
|Open Labs Hackerspace
|-
|09-11.05.2020
|TBAOficina Tirana
|[https://www.mediawiki.org/wiki/Wikimedia_Hackathon_2020 Wikimedia Hackathon Tirana 2020]
|Wikimedia Foundation
|-
|2606.0102.20192020|1718.00 - 1921.00|[https://forum.openlabs.cc/t/tirana-infosecwordpress-meetupkickoff-meeting/1993 2026 Tirana infosec WordPress meetup- Kickoff Meeting]|WordPress|-|29.01.2020|17:30|“Building an Art Gallery in the Browser”. Using AR and VR in the Browser|Doug Sillars|-|26.01.2020|17:00 - 19:00|[[Cyber Security Meetup]]|Daniel BohannonTirana InfoSec Meetup|-|22.01.2020|17:00|Mozilla Common Voice|Mozilla
|-
|14.01.20192020
|18:30
|[https://forum.openlabs.cc/t/thirrje-per-pjesemarrje-sustainable-environmental-hackathon-2019/1972/2 Environmental Hackathon Meeting] Nr. 4
|-
|11.01.2019|16:00 - 18.00|openSUSE meetup|openSUSE|-|22.01.20192020
|17:00
|Mozilla Commons Voice
|Mozilla
|-
|1615.01.20192020
|17:00
|Mozilla Commons VoiceOnline privacy for activists workshop|MozillaOpen Labs & activist friends|-|11.01.2020|16:30|Open Source Digital Infrastructure for activists workshop|Open Labs & Uzina Tirana|-|11.01.2020|11:30|[[openSUSE meetup]]|openSUSE
|-
|10.01.20192020
|17:00
|Mozilla Commons Common Voice
|Mozilla
|-
! rowspan="2736" |2019|27.12.2019|18:00|Festa e fundvitit e komunitetit|Open Labs hackerspace|-
|26.12.2019
|18:30
|[https://forum.openlabs.cc/t/thirrje-per-pjesemarrje-sustainable-environmental-hackathon-2019/1972/2 Environmental Hackathon Meeting] Nr. 3
|
|-
|21.12.2019
702

edits

Navigation menu