Changes

Jump to navigation Jump to search

Aktivitete

1,538 bytes added, 3 months ago
fixed a year
*Propozohet të evitohet organizimi i aktiviteteve në festat zyrtare dhe ditën e diel.
*Dëshiron të organzosh dhe ti një aktivitet? Vizito faqen e udhëzimeve: [[Organizim_Aktivitetesh|wiki.openlabs.cc/faqja/Organizim_Aktivitetesh]]
* Dy datat në vijim hackerspace është e zënë nga grupi organizativ OSCAL: 22.02.2020 @ 12:00-15:00 dhe 29.02.2020 @ 12:00-15:00
{| class="wikitable sortable"
! style="background-color: #2BBBB0; color:white;" |Projekti/Prezantuesi
|-
! rowspan="420" |2020|165-176.0512.2020
|TBA
|[[Balkan FLOSStival 2020]]|Open Labs|-|31.10.2020|16:00|[https://wwwforum.mediawikiopenlabs.orgcc/t/wikipropozim-eventi-online-per-halloween/Wikimedia_Hackathon_2020 OSCAL 2257 Halloween Stories] (online)|Open Labs|-|18.10.2020|10:00|[[Preserving Western Balkans]]- Prishtina #4 (online)|RYCO & Open Labs Hackerspace|-|17.10.2020|10:00|[[Preserving Western Balkans]] - Prishtina #3 (online)|RYCO & Open Labs|-|16.10.2020|10:00|[[Preserving Western Balkans]] - Tirana #2 (online)|RYCO & Open Labs|-|15.10.2020|10:00|[[Preserving Western Balkans]] - Tirana #1 (online)|RYCO & Open Labs|-|2.05.2020|14:00|[[Webinar: Instalimi i një serveri të thjeshtë SMTP (Workshop)]]|FLOSSK & OL|-|28.04.2020|18:00|[[Webinar: Si të krijosh një sistem të sigurt dhe privat, nga zero]]|FLOSSK & OL
|-
|0925.04.2020|15:00|[[PCB design with KiCAD - Webinar]]|FLOSSK & OL|-|29.02.2020|16:00|[[openSUSE Localization]]|openSUSE|-11|06.0502.2020|TBA18.00 - 21.00|[https://wwwforum.mediawikiopenlabs.orgcc/wikit/Wikimedia_Hackathon_2020 Wikimedia Hackathon tirana-wordpress-kickoff-meeting/2026 Tirana WordPress meetup - Kickoff Meeting]|WordPress|-|29.01.2020|17:30|[[“Building an Art Gallery in the Browser”. Using AR and VR in the Browser]]|Wikimedia FoundationDoug Sillars|-|26.01.2020|17:00 - 19:00|[[Tirana Infosec Meetup 2020|InfoSec Meetup January 2020]]|Tirana InfoSec Meetup
|-
|2622.01.20192020|17.00 - 19.:00|[https://forum.openlabs.cc/t/tirana-infosec-meetup/1993 Tirana infosec meetup]Mozilla Common Voice|Daniel BohannonMozilla
|-
|14.01.20192020
|18:30
|[https://forum.openlabs.cc/t/thirrje-per-pjesemarrje-sustainable-environmental-hackathon-2019/1972/2 Environmental Hackathon Meeting] Nr. 4
|-
|16.01.2020|17:00|Mozilla Commons Voice|Mozilla|-|15.01.2020|17:00|Online privacy for activists workshop|Open Labs & activist friends|-|11.01.2020|16:30|Open Source Digital Infrastructure for activists workshop|Open Labs & Uzina Tirana|-|11.01.2020|11:30|[[openSUSE meetup]]|openSUSE|-|10.01.2020|17:00|Mozilla Common Voice|Mozilla|-! rowspan="2736" |2019|27.12.2019|18:00|Festa e fundvitit e komunitetit|Open Labs hackerspace|-
|26.12.2019
|18:30
|[https://forum.openlabs.cc/t/thirrje-per-pjesemarrje-sustainable-environmental-hackathon-2019/1972/2 Environmental Hackathon Meeting] Nr. 3
|
|-
|21.12.2019
|Open Labs
|-
|30.03.20122013
|15:00
|[[Document Freedom Day 2013]]
703

edits

Navigation menu