Difference between revisions of "Aktivitete"

Jump to navigation Jump to search
2,074 bytes added ,  3 months ago
m
shtova event
(Added the LibreOffice events planned for December'20)
m (shtova event)
(66 intermediate revisions by 5 users not shown)
Line 3: Line 3:
*Propozohet të evitohet organizimi i aktiviteteve në festat zyrtare dhe ditën e diel.
*Propozohet të evitohet organizimi i aktiviteteve në festat zyrtare dhe ditën e diel.
*Dëshiron të organzosh dhe ti një aktivitet? Vizito faqen e udhëzimeve: [[Organizim_Aktivitetesh|wiki.openlabs.cc/faqja/Organizim_Aktivitetesh]]
*Dëshiron të organzosh dhe ti një aktivitet? Vizito faqen e udhëzimeve: [[Organizim_Aktivitetesh|wiki.openlabs.cc/faqja/Organizim_Aktivitetesh]]


{| class="wikitable sortable"
{| class="wikitable sortable"
Line 12: Line 13:
! style="background-color: #2BBBB0; color:white;" |Projekti/Prezantuesi
! style="background-color: #2BBBB0; color:white;" |Projekti/Prezantuesi
|-
|-
! rowspan="4" |2020
! rowspan="9" |2021
|16-17.05.2020
| 16.07.2021
| 19:00
| Open Labs Birthday Party
| Open Labs
|-
| 29.06.2021
| 18:30
| WikiFilmat SQ editathon
| LibreOffice
|-
| 27.05.2021
| 18:00
| [[Muaji i LibreOffice]]
| LibreOffice
|-
| 17.05.2021
| 18:00
| [https://forum.openlabs.cc/t/introducing-obvia-the-obviously-easy-javascript-framework/2347/8 ObviaJS]
| Tedi Moçi
|-
| 01.05.2021
| 11:30
| [[Bustracker dhe bookmarketplace]]
| Hackerspace Albania
|-
| 08.03.2021
| 18:30
| Gratë shqiptare në STEM
| WCUGA
|-
| 20.02.2021
| 16:00
| Aktorët shqiptarë në Wikipedia
| WCUGA
|-
| 06.02.2021
| 17:00
| WikiFilmat SQ
| WCUGA
|-
| 15.01.2021
| 15:00
| Wikipedia 20
| WCUGA
|-
! rowspan="20" |2020
|5-6.12.2020
|TBA
|TBA
|[https://www.mediawiki.org/wiki/Wikimedia_Hackathon_2020 OSCAL 2020]
|[[Balkan FLOSStival 2020]]
|Open Labs Hackerspace
|Open Labs
|-
|31.10.2020
|16:00
|[https://forum.openlabs.cc/t/propozim-eventi-online-per-halloween/2257 Halloween Stories] (online)
|Open Labs
|-
|18.10.2020
|10:00
|[[Preserving Western Balkans]] - Prishtina #4 (online)
|RYCO & Open Labs
|-
|17.10.2020
|10:00
|[[Preserving Western Balkans]] - Prishtina #3 (online)
|RYCO & Open Labs
|-
|16.10.2020
|10:00
|[[Preserving Western Balkans]] - Tirana #2 (online)
|RYCO & Open Labs
|-
|15.10.2020
|10:00
|[[Preserving Western Balkans]] - Tirana #1 (online)
|RYCO & Open Labs
|-
|2.05.2020
|14:00
|[[Webinar: Instalimi i një serveri të thjeshtë SMTP (Workshop)]]
|FLOSSK & OL
|-
|28.04.2020
|18:00
|[[Webinar: Si të krijosh një sistem të sigurt dhe privat, nga zero]]
|FLOSSK & OL
|-
|25.04.2020
|15:00
|[[PCB design with KiCAD - Webinar]]
|FLOSSK & OL
|-
|29.02.2020
|16:00
|[[openSUSE Localization]]
|openSUSE
|-
|-
|09-11.05.2020
|06.02.2020
|TBA
|18.00 - 21.00
|[https://www.mediawiki.org/wiki/Wikimedia_Hackathon_2020 Wikimedia Hackathon Tirana 2020]
|[https://forum.openlabs.cc/t/tirana-wordpress-kickoff-meeting/2026 Tirana WordPress meetup - Kickoff Meeting]
|Wikimedia Foundation
|WordPress
|-
|29.01.2020
|17:30
|[[“Building an Art Gallery in the Browser”. Using AR and VR in the Browser]]
|Doug Sillars
|-
|26.01.2020
|17:00 - 19:00
|[[Tirana Infosec Meetup 2020|InfoSec Meetup January 2020]]
|Tirana InfoSec Meetup
|-
|-
|26.01.2019
|22.01.2020
|TBA
|17:00
|[https://forum.openlabs.cc/t/tirana-infosec-meetup/1993 Tirana infosec meetup]
|Mozilla Common Voice
|Daniel Bohannon
|Mozilla
|-
|-
|14.01.2019
|14.01.2020
|18:30
|18:30
|[https://forum.openlabs.cc/t/thirrje-per-pjesemarrje-sustainable-environmental-hackathon-2019/1972/2 Environmental Hackathon Meeting] Nr. 4
|[https://forum.openlabs.cc/t/thirrje-per-pjesemarrje-sustainable-environmental-hackathon-2019/1972/2 Environmental Hackathon Meeting] Nr. 4
|-
|-
! rowspan="27" |2019
|16.01.2020
|17:00
|Mozilla Commons Voice
|Mozilla
|-
|15.01.2020
|17:00
|Online privacy for activists workshop
|Open Labs & activist friends
|-
|11.01.2020
|16:30
|Open Source Digital Infrastructure for activists workshop
|Open Labs & Uzina Tirana
|-
|11.01.2020
|11:30
|[[openSUSE meetup]]
|openSUSE
|-
|10.01.2020
|17:00
|Mozilla Common Voice
|Mozilla
|-
! rowspan="36" |2019
|27.12.2019
|18:00
|Festa e fundvitit e komunitetit
|Open Labs hackerspace
|-
|26.12.2019
|26.12.2019
|18:30
|18:30
|[https://forum.openlabs.cc/t/thirrje-per-pjesemarrje-sustainable-environmental-hackathon-2019/1972/2 Environmental Hackathon Meeting] Nr. 3
|[https://forum.openlabs.cc/t/thirrje-per-pjesemarrje-sustainable-environmental-hackathon-2019/1972/2 Environmental Hackathon Meeting] Nr. 3
|
|-
|-
|21.12.2019
|21.12.2019
|18:00
|15:00
|[[Muaji_i_LibreOffice_2019| LibreOffice Localisation Sprint Nr.3]]
|[[Muaji_i_LibreOffice_2019| LibreOffice Localisation Sprint Nr.3]]
|LibreOffice
|LibreOffice
Line 70: Line 201:
|20.11.2019
|20.11.2019
|18:00
|18:00
|[[Muaji_i_LibreOffice_2019#Si_t.C3.AB_kontribuoni_n.C3.AB_Dizajn.2FUX_t.C3.AB_LibreOffice|Si të kontribuoni në Dizajn/UX të LibreOffice]]  
|[[Muaji_i_LibreOffice_2019#Si_t.C3.AB_kontribuoni_n.C3.AB_Dizajn.2FUX_t.C3.AB_LibreOffice|Si të kontribuoni në Dizajn/UX të LibreOffice]]
|LibreOffice
|LibreOffice
|-
|-
Line 1,734: Line 1,865:
|Open Labs
|Open Labs
|-
|-
|30.03.2012
|30.03.2013
|15:00
|15:00
|[[Document Freedom Day 2013]]
|[[Document Freedom Day 2013]]
All, Bureaucrats, Administrators, translator
734

edits

Navigation menu