Changes

Jump to navigation Jump to search

Aktivitete

1,999 bytes added, 9 months ago
m
vendosa nderlidhjen e sakte per infosec meetup
*Propozohet të evitohet organizimi i aktiviteteve në festat zyrtare dhe ditën e diel.
*Dëshiron të organzosh dhe ti një aktivitet? Vizito faqen e udhëzimeve: [[Organizim_Aktivitetesh|wiki.openlabs.cc/faqja/Organizim_Aktivitetesh]]
* Dy datat në vijim hackerspace është e zënë nga grupi organizativ OSCAL: 09.01.2020 - 07:00PM dhe 21.01.2020 - 7:00PM
{| class="wikitable sortable"
! style="background-color: #2BBBB0; color:white;" |Projekti/Prezantuesi
|-
! rowspan="213" |2020|17.05.2020|Oficina Tirana|openSUSE Summit (side event of OSCAL)|Open Labs Hackerspace|-
|16-17.05.2020
|TBAOficina Tirana|[https://www.mediawiki.org/wiki/Wikimedia_Hackathon_2020 OSCAL 2020]
|Open Labs Hackerspace
|-
|09-11.05.2020
|TBAOficina Tirana
|[https://www.mediawiki.org/wiki/Wikimedia_Hackathon_2020 Wikimedia Hackathon Tirana 2020]
|Wikimedia Foundation
|-
|06.02.2020|18.00 - 21.00|[https://forum.openlabs.cc/t/tirana-wordpress-kickoff-meeting/2026 Tirana WordPress meetup - Kickoff Meeting]|WordPress|-|29.01.2020|17:30|[[“Building an Art Gallery in the Browser”. Using AR and VR in the Browser]]|Doug Sillars|-|26.01.2020|17:00 - 19:00|[[Tirana Infosec Meetup 2020|InfoSec Meetup January 2020]]|Tirana InfoSec Meetup|-|22.01.2020|17:00|Mozilla Common Voice|Mozilla|-|14.01.2020|18:30|[https://forum.openlabs.cc/t/thirrje-per-pjesemarrje-sustainable-environmental-hackathon-2019/1972/2 Environmental Hackathon Meeting] Nr. 4|-|16.01.2020|17:00|Mozilla Commons Voice|Mozilla|-|15.01.2020|17:00|Online privacy for activists workshop|Open Labs & activist friends|-|11.01.2020|16:30|Open Source Digital Infrastructure for activists workshop|Open Labs & Uzina Tirana|-|11.01.2020|11:30|[[openSUSE meetup]]|openSUSE|-|10.01.2020|17:00|Mozilla Common Voice|Mozilla|-! rowspan="2736" |2019|27.12.2019|18:00|Festa e fundvitit e komunitetit|Open Labs hackerspace|-|26.1112.2019|18:30|[https://forum.openlabs.cc/t/thirrje-per-pjesemarrje-sustainable-environmental-hackathon-2019/1972/2 Environmental Hackathon Meeting] Nr. 3|-|21.12.2019|15:00|[[Muaji_i_LibreOffice_2019| LibreOffice Localisation Sprint Nr.3]]|LibreOffice|-|19.12.2019
|18:00
|[[Muaji i LibreOffice 2019 Muaji_i_LibreOffice_2019| LibreOffice Localisation Sprint Nr.2]]
|LibreOffice
|-
|17.12.2019
|18:30
|[https://forum.openlabs.cc/t/thirrje-per-pjesemarrje-sustainable-environmental-hackathon-2019/1972/2 Environmental Hackathon Meeting] Nr. 2
|
|-
|16.12.2019
|17:30
|[[Muaji_i_LibreOffice_2019| Introduction to LibreOffice Infra]]
|LibreOffice
|-
|09.12.2019
|16:30
|[https://forum.openlabs.cc/t/thirrje-per-pjesemarrje-sustainable-environmental-hackathon-2019/1972/2 Environmental Hackathon Meeting] Nr. 1
|
|-
|23.11.2019
|13:00
|[[Muaji i Muaji_i_LibreOffice_2019#LibreOffice 2019 :_Marketing_.26_Advocacy | LibreOffice: Marketing & Advocacy]]
|LibreOffice
|-
|20.11.2019
|18:00
|[[Muaji i LibreOffice 2019Muaji_i_LibreOffice_2019#Si_t.C3.AB_kontribuoni_n.C3.AB_Dizajn.2FUX_t.C3.AB_LibreOffice|Si të kontribuoni në Dizajn/UX të LibreOffice]]
|LibreOffice
|-
|18:00
|[[Meet and greet with Murat Emir Cabaroğlu]]
|Friends of Open Labs hackerspaceCommunity
|-
|28.09.2019
|18:00
|[[Fedora Women Day 2019]]
|The Fedora AlbaniaProject
|-
|07.09.2019
|13.30
|[[Meet and & greet with Adam Hyde]]
|Coko Foundation
|-
800

edits

Navigation menu