Difference between revisions of "Aktivitete"

Jump to navigation Jump to search
m
fixed table
(U shtua nje event tjeter nga LibreOffice month)
m (fixed table)
(68 intermediate revisions by 6 users not shown)
Line 3: Line 3:
*Propozohet të evitohet organizimi i aktiviteteve në festat zyrtare dhe ditën e diel.
*Propozohet të evitohet organizimi i aktiviteteve në festat zyrtare dhe ditën e diel.
*Dëshiron të organzosh dhe ti një aktivitet? Vizito faqen e udhëzimeve: [[Organizim_Aktivitetesh|wiki.openlabs.cc/faqja/Organizim_Aktivitetesh]]
*Dëshiron të organzosh dhe ti një aktivitet? Vizito faqen e udhëzimeve: [[Organizim_Aktivitetesh|wiki.openlabs.cc/faqja/Organizim_Aktivitetesh]]
* Dy datat në vijim hackerspace është e zënë nga grupi organizativ OSCAL: 22.02.2020 @ 12:00-15:00 dhe 29.02.2020 @ 12:00-15:00


{| class="wikitable sortable"
{| class="wikitable sortable"
Line 12: Line 13:
! style="background-color: #2BBBB0; color:white;" |Projekti/Prezantuesi
! style="background-color: #2BBBB0; color:white;" |Projekti/Prezantuesi
|-
|-
! rowspan="2" |2020
! rowspan="20" |2020
|9-11.05.2020
|E papërcaktuar
|TBA
|TBA
|WikiHackathon Tirana 2020
|PreservingWB: Prishtina Day #1
|Wikimedia
|RYCO & Open Labs
|-
|-
|16-17.05.2020
|E papërcaktuar
|TBA
|TBA
|OSCAL 2020
|PreservingWB: Prishtina Day #1
|Open Labs
|RYCO & Open Labs
|-
|-
! rowspan="27" |2019
|E papërcaktuar
|20.11.2019
|TBA
|PreservingWB: Prishtina Day #1
|RYCO & Open Labs
|-
|E papërcaktuar
|TBA
|[[PreservingWB: Tirana Day]] #3
|RYCO & Open Labs
|-
|E papërcaktuar
|TBA
|[[PreservingWB: Tirana Day]] #2
|RYCO & Open Labs
|-
| E papërcaktuar
|TBA
|[[PreservingWB: Tirana Day]] #1
|RYCO & Open Labs
|-
|2.05.2020
|14:00
|[[Webinar: Instalimi i një serveri të thjeshtë SMTP (Workshop)]]
|FLOSSK & OL
|-
|28.04.2020
|18:00
|[[Webinar: Si të krijosh një sistem të sigurt dhe privat, nga zero]]
|FLOSSK & OL
|-
|25.04.2020
|15:00
|[[PCB design with KiCAD - Webinar]]
|FLOSSK & OL
|-
|29.02.2020
|16:00
|[[openSUSE Localization]]
|openSUSE
|-
|06.02.2020
|18.00 - 21.00
|[https://forum.openlabs.cc/t/tirana-wordpress-kickoff-meeting/2026 Tirana WordPress meetup - Kickoff Meeting]
|WordPress
|-
|29.01.2020
|17:30
|[[“Building an Art Gallery in the Browser”. Using AR and VR in the Browser]]
|Doug Sillars
|-
|26.01.2020
|17:00 - 19:00
|[[Tirana Infosec Meetup 2020|InfoSec Meetup January 2020]]
|Tirana InfoSec Meetup
|-
|22.01.2020
|17:00
|Mozilla Common Voice
|Mozilla
|-
|14.01.2020
|18:30
|[https://forum.openlabs.cc/t/thirrje-per-pjesemarrje-sustainable-environmental-hackathon-2019/1972/2 Environmental Hackathon Meeting] Nr. 4
|-
|16.01.2020
|17:00
|Mozilla Commons Voice
|Mozilla
|-
|15.01.2020
|17:00
|Online privacy for activists workshop
|Open Labs & activist friends
|-
|11.01.2020
|16:30
|Open Source Digital Infrastructure for activists workshop
|Open Labs & Uzina Tirana
|-
|11.01.2020
|11:30
|[[openSUSE meetup]]
|openSUSE
|-
|10.01.2020
|17:00
|Mozilla Common Voice
|Mozilla
|-
! rowspan="36" |2019
|27.12.2019
|18:00
|Festa e fundvitit e komunitetit
|Open Labs hackerspace
|-
|26.12.2019
|18:30
|[https://forum.openlabs.cc/t/thirrje-per-pjesemarrje-sustainable-environmental-hackathon-2019/1972/2 Environmental Hackathon Meeting] Nr. 3
|-
|21.12.2019
|15:00
|[[Muaji_i_LibreOffice_2019| LibreOffice Localisation Sprint Nr.3]]
|LibreOffice
|-
|19.12.2019
|18:00
|18:00
|[[Muaji i LibreOffice 2019 | LibreOffice Localisation Sprint Nr.2]]
|[[Muaji_i_LibreOffice_2019| LibreOffice Localisation Sprint Nr.2]]
|LibreOffice
|LibreOffice
|-
|-
|18.11.2019
|17.12.2019
|18:30
|[https://forum.openlabs.cc/t/thirrje-per-pjesemarrje-sustainable-environmental-hackathon-2019/1972/2 Environmental Hackathon Meeting] Nr. 2
|
|-
|16.12.2019
|17:30
|[[Muaji_i_LibreOffice_2019| Introduction to LibreOffice Infra]]
|LibreOffice
|-
|09.12.2019
|16:30
|[https://forum.openlabs.cc/t/thirrje-per-pjesemarrje-sustainable-environmental-hackathon-2019/1972/2 Environmental Hackathon Meeting] Nr. 1
|
|-
|23.11.2019
|13:00
|[[Muaji_i_LibreOffice_2019#LibreOffice:_Marketing_.26_Advocacy | LibreOffice: Marketing & Advocacy]]
|LibreOffice
|-
|20.11.2019
|18:00
|18:00
|[[Muaji i LibreOffice 2019|How to contribute to LibreOffice Design]]  
|[[Muaji_i_LibreOffice_2019#Si_t.C3.AB_kontribuoni_n.C3.AB_Dizajn.2FUX_t.C3.AB_LibreOffice|Si të kontribuoni në Dizajn/UX të LibreOffice]]
|LibreOffice
|LibreOffice
|-
|-
Line 77: Line 201:
|18:00
|18:00
|[[Meet and greet with Murat Emir Cabaroğlu]]
|[[Meet and greet with Murat Emir Cabaroğlu]]
|Friends of Open Labs hackerspace
|Open Labs Community
|-
|-
|28.09.2019
|28.09.2019
|18:00
|18:00
|[[Fedora Women Day 2019]]
|[[Fedora Women Day 2019]]
|Fedora Albania
|The Fedora Project
|-
|-
|07.09.2019
|07.09.2019
|13.30
|13.30
|[[Meet and greet with Adam Hyde]]
|[[Meet & greet with Adam Hyde]]
|Coko Foundation
|Coko Foundation
|-
|-
All, Bureaucrats, Administrators, translator
726

edits

Navigation menu