Difference between revisions of "CryptoParty Tirana 2019"

Jump to navigation Jump to search
no edit summary
Line 4: Line 4:
== Detaje ==
==Detaje==
* Kur: 09.11.2019;
* Ku: Ofiçina. Vendodhja në OSM: [https://www.openstreetmap.org/?mlat=41.33537&mlon=19.80762#map=19/41.33537/19.80762 link]
* Numri i pjesëmarrësve: (plotësohet pas aktivitetit);
* Nevojë të marrësh laptop/tablet me vete: PO;
* Ka nevojë të kemi dije teknike rreth kriptografisë: Jo detyrimisht, por dhe në qofte se ke do ishte mirë;
* Ka nevoje të kem qënë në eventet e mëparshme: JO, nuk ka nevojë të kesh marrë pjesë në aktivitete të mëparshme.


=== Prezantime ===
*Kur: 09.11.2019;
*Ku: Ofiçina. Vendodhja në OSM: [https://www.openstreetmap.org/?mlat=41.33537&mlon=19.80762#map=19/41.33537/19.80762 link]
*Numri i pjesëmarrësve: (plotësohet pas aktivitetit);
*Nevojë të marrësh laptop/tablet me vete: PO;
*Ka nevojë të kemi dije teknike rreth kriptografisë: Jo detyrimisht, por dhe në qofte se ke do ishte mirë;
*Ka nevoje të kem qënë në eventet e mëparshme: JO, nuk ka nevojë të kesh marrë pjesë në aktivitete të mëparshme.


== Axhenda ==
===Prezantime===
* 9.30 - 10.00: registration
* 10.00 - 10.15 opening speech & rules of engagement - Redon (Open Labs)
* 10.15 - 10.45: Survelliance Capitalism - Ritger (Arnhem)
* 10.45 - 11.00: Introducing Information Security for Journalists book - Silva (Open Labs)
* 11.00 - 11.15: small (coffee) break
* 11.15 - 11.30: explaining the working groups
* 11.30 - 14.00: hands on sessions  with mentors
* 14.00 - 14.30: snaks, coffee and fruits break
* 14.30 - 15.00: TBA - Jos (Arnhem)
* 15.00 - 17.30: hands on training sessions with mentors
* 17.30            : Closing speech (what do we do next?)


=== Shënime ===
==Axhenda==
* Aktivitetet Cryptoparties nuk kanë karakter fitimprurës dhe nuk kanë kosto për pjesëmarrësit. Mbështetja financiare e Open Labs hackerspace është më se e mirëpritur. Në qoftë se sillni ushqime dhe pije nga shtëpija juaj na ndihmoni të vazhdojmë organizimin e aktiviteteve të tilla në vijim.
* Kujdes: na vjen keq por Cryptoparty NUK është takim për të rregulluar kompjuterin tënd Windows ose Mac PC-helpdesk :)


== Organizatorët ==
*9.30 - 10.00: registration
* Nafie Shehu
*10.00 - 10.15 opening speech & rules of engagement - Redon (Open Labs)
* Silva Arapi
*10.15 - 10.45: Survelliance Capitalism - Ritger (Arnhem)
* Redon Skikuli
*10.45 - 11.00: Introducing Information Security for Journalists book - Silva (Open Labs)
* Sidorela Uku
*11.00 - 11.15: small (coffee) break
* Mariana Balla
*11.15 - 11.30: explaining the working groups
*11.30 - 14.00: hands on sessions  with mentors
*14.00 - 14.30: snaks, coffee and fruits break
*14.30 - 15.00: TBA - Jos (Arnhem)
*15.00 - 17.30: hands on training sessions with mentors
*17.30            : Closing speech (what do we do next?)


== Mbulimi mediatik ==
===Shënime===
* Deklarata për shtyp: [https://openlabs.cc/open-labs-me-mbeshtetjen-e-hack42-organizojne-cryptoparty-tirana-2019/ Open Labs blog post]
 
*Aktivitetet Cryptoparties nuk kanë karakter fitimprurës dhe nuk kanë kosto për pjesëmarrësit. Mbështetja financiare e Open Labs hackerspace është më se e mirëpritur. Në qoftë se sillni ushqime dhe pije nga shtëpija juaj na ndihmoni të vazhdojmë organizimin e aktiviteteve të tilla në vijim.
*Kujdes: na vjen keq por Cryptoparty NUK është takim për të rregulluar kompjuterin tënd Windows ose Mac PC-helpdesk :)
 
==Organizatorët==
 
*Boris Budini
*Nafie Shehu
*Silva Arapi
*Redon Skikuli
*Sidorela Uku
*Mariana Balla
 
==Mbulimi mediatik==
 
*Deklarata për shtyp: [https://openlabs.cc/open-labs-me-mbeshtetjen-e-hack42-organizojne-cryptoparty-tirana-2019/ Open Labs blog post]


==<b>Regjistrimet</b>==
==<b>Regjistrimet</b>==
*[https://events.openlabs.cc/e/11/cryptoparty-tirana-2019 Kliko këtu për tu regjistruar]
*[https://events.openlabs.cc/e/11/cryptoparty-tirana-2019 Kliko këtu për tu regjistruar]


== Materialet promocionale ==
==Materialet promocionale==
* Posteri do publikohet së shpejti në Github.
 
*Posteri do publikohet së shpejti në Github.


== Raport i aktivitetit ==
==Raport i aktivitetit==
All, Bots, Bureaucrats, Administrators, translator
618

edits

Navigation menu