Changes

Jump to navigation Jump to search

Editoria Developers Meetup

73 bytes added, 11 months ago
m
==Detaje==
*Kur: 02.11.2019 @ , ora 11.00 - 16:00;*Ku: Open Labs Hackerspace;*Nevojë të marrësh laptop/tablet me vete: PO(sugjerohet, por jo e domosdoshme);*Ka nevojë të kemi dije teknike: PO, njohuri bazike në Javascript (dhe React/Node JS);
*Ka nevoje të kem qënë në eventet e mëparshme: JO.
 
==Axhenda==

Navigation menu