Changes

Jump to navigation Jump to search

Aktivitete

3,285 bytes added, 3 months ago
fixed a year
*Propozohet të evitohet organizimi i aktiviteteve në festat zyrtare dhe ditën e diel.
*Dëshiron të organzosh dhe ti një aktivitet? Vizito faqen e udhëzimeve: [[Organizim_Aktivitetesh|wiki.openlabs.cc/faqja/Organizim_Aktivitetesh]]
* Dy datat në vijim hackerspace është e zënë nga grupi organizativ OSCAL: 22.02.2020 @ 12:00-15:00 dhe 29.02.2020 @ 12:00-15:00
{| class="wikitable sortable"
! style="background-color: #2BBBB0; color:white;" |Projekti/Prezantuesi
|-
! rowspan="220" |2020|95-116.0512.2020
|TBA
|WikiHackathon Tirana [[Balkan FLOSStival 2020]]|Wikimedia Community User Group AlbaniaOpen Labs
|-
|16-1731.0510.2020|TBA16:00|OSCAL 2020[https://forum.openlabs.cc/t/propozim-eventi-online-per-halloween/2257 Halloween Stories] (online)
|Open Labs
|-
! rowspan="25" |201918.10.2020|10:00|[[Preserving Western Balkans]] - Prishtina #4 (online)|RYCO & Open Labs|-|17.10.2020|10:00|[[Preserving Western Balkans]] - Prishtina #3 (online)|RYCO & Open Labs|-|0916.1110.20192020
|10:00
|[[CryptoParty Tirana 2019Preserving Western Balkans]]- Tirana #2 (online)|CryptoPartyRYCO & Open Labs
|-
|1615.1110.20192020
|10:00
|[[GitLab meet up Preserving Western Balkans]] - Tirana #1 (online)|RYCO & Open Labs|-|2.05.2020|14:00|[[Webinar: Instalimi i një serveri të thjeshtë SMTP (Workshop)]]|FLOSSK & OL|-|28.04.2020|18:00|[[Webinar: Si të krijosh një sistem të sigurt dhe privat, nga zero]]|FLOSSK & OL|-|25.04.2020|15:00|[[PCB design with KiCAD - Webinar]]|FLOSSK & OL|-|29.02.2020|16:00|[[openSUSE Localization]]|openSUSE|-|06.02.2020|18.00 - 21.00|[https://forum.openlabs.cc/t/tirana-wordpress-kickoff-meeting/2026 TiranaWordPress meetup - Kickoff Meeting]|WordPress|-|29.01.2020|17:30|[[“Building an Art Gallery in the Browser”. Using AR and VR in the Browser]]|GitLabDoug Sillars
|-
|0626.1101.20192020|TBA17:00 - 19:00|LibreOffice Localisation Sprint[[Tirana Infosec Meetup 2020|InfoSec Meetup January 2020]]|LibreOfficeTirana InfoSec Meetup
|-
|0222.01.2020|17:00|Mozilla Common Voice|Mozilla|-|14.01.2020|18:30|[https://forum.openlabs.cc/t/thirrje-per-pjesemarrje-sustainable-environmental-hackathon-2019/1972/2 Environmental Hackathon Meeting] Nr. 4|-|16.01.2020|17:00|Mozilla Commons Voice|Mozilla|-|15.01.2020|17:00|Online privacy for activists workshop|Open Labs & activist friends|-|11.01.2020|16:30|Open Source Digital Infrastructure for activists workshop|Open Labs & Uzina Tirana|-|11.01.2020|11:30|[[openSUSE meetup]]|openSUSE|-|10.01.2020|17:00|Mozilla Common Voice|Mozilla|-! rowspan="36" |2019|27.12.2019|18:00|Festa e fundvitit e komunitetit|Open Labs hackerspace|-|26.12.2019|18:30|[https://forum.openlabs.cc/t/thirrje-per-pjesemarrje-sustainable-environmental-hackathon-2019/1972/2 Environmental Hackathon Meeting] Nr. 3|-|21.12.2019|15:00|[[Muaji_i_LibreOffice_2019| LibreOffice Localisation Sprint Nr.3]]|LibreOffice|-|19.12.2019|18:00|[[Muaji_i_LibreOffice_2019| LibreOffice Localisation Sprint Nr.2]]|LibreOffice|-|17.12.2019|18:30|[https://forum.openlabs.cc/t/thirrje-per-pjesemarrje-sustainable-environmental-hackathon-2019/1972/2 Environmental Hackathon Meeting] Nr. 2||-|16.12.2019|17:30|[[Muaji_i_LibreOffice_2019| Introduction to LibreOffice Infra]]|LibreOffice|-|09.12.2019|16:30|[https://forum.openlabs.cc/t/thirrje-per-pjesemarrje-sustainable-environmental-hackathon-2019/1972/2 Environmental Hackathon Meeting] Nr. 1||-|23.11.2019 |13:00|[[Muaji_i_LibreOffice_2019#LibreOffice:_Marketing_.26_Advocacy | LibreOffice: Marketing & 03Advocacy]]|LibreOffice|-|20.11.2019|18:00|[[Muaji_i_LibreOffice_2019#Si_t.C3.AB_kontribuoni_n.C3.AB_Dizajn.2FUX_t.C3.AB_LibreOffice|Si të kontribuoni në Dizajn/UX të LibreOffice]]|LibreOffice|-|16.11.2019|10:00|[[GitLab meet up - Tirana]]|GitLab|-|14.11.2019|18:00|[[OSMGeoWeek 2019]]|OpenStreetMap|-|09.11.2019|10:00|[[CryptoParty Tirana 2019]]|CryptoParty|-|06.11.2019|18:00|[[Muaji i LibreOffice 2019 | LibreOffice Localisation Sprint]]|LibreOffice|-|02.11.2019
|11:00 - 16:00
|[[Editoria eventDevelopers Meetup]]|Editoria(Coko Foundation)|-|01.11.2019|18.00|[https://forum.openlabs.cc/t/prezantim-takim/1947/7 Meet & greet with Eda Nano]|Open Labs Community
|-
|05.10.2019
|18:00
|[[Meet and greet with Murat Emir Cabaroğlu]]
|Friends of Open Labs hackerspaceCommunity
|-
|28.09.2019
|18:00
|[[Fedora Women Day 2019]]
|The Fedora AlbaniaProject
|-
|07.09.2019
|13.30
|[[Meet and & greet with Adam Hyde]]
|Coko Foundation
|-
|Open Labs
|-
|30.03.20122013
|15:00
|[[Document Freedom Day 2013]]
703

edits

Navigation menu