Difference between revisions of "Inventar"

Jump to navigation Jump to search
shtova informacion rreth perdorimit te materialeve ne hackerspace
(shtova informacion rreth perdorimit te materialeve ne hackerspace)
Line 1: Line 1:
Në ndërlidhjen e mëposhtme mund të gjeni link për materialet që na duhen në hackerspace:
Në ndërlidhjen e mëposhtme mund të gjeni link për materialet që na duhen në hackerspace:
* [[Materiale që nevojiten për hackerspace]]
* [[Materiale që nevojiten për hackerspace]]
Për të bërë donacione materiale të ndryshme bazuar në listë mund të shkruash në [https://forum.openlabs.cc forum.openlabs.cc] ose na shkruash [[kanalin tonë IRC]].
Për të bërë donacione materiale të ndryshme bazuar në listë mund të shkruash në [https://forum.openlabs.cc forum.openlabs.cc].
 
== Përdorimi i materialeve hackerspace ==
Përdorimi i materialeve haackerspace lejohet nga të gjithë vizitorët e hackerspace mjafton që hackerspace të hetë hapur dhe të ketë të paktën një anëtar prezent hackerspace. Për arsye logjistike dhe pamundësisë për të ndjekur statusin e pajisjeve NUK lejohet përdorimi i materialeve të hackerspace jashtë ambienteve.  


Së shpejti do vendoset këtu lista e plotë e librave dhe pajisjeve që mund të gjesh dhe të lexosh në hackerspace.  
Së shpejti do vendoset këtu lista e plotë e librave dhe pajisjeve që mund të gjesh dhe të lexosh në hackerspace.  
800

edits

Navigation menu