Changes

Jump to navigation Jump to search

Arkitektura e Tiranës në Wikimedia Commons

1,005 bytes added, 11 months ago
shtova tekstin pershkrues te aktivitetit
Përshkrimi Ky është aktiviteti pasues i eventit fillestar 'ArchitecTour' i realizuar si bashkëpunim i iniciatives Photowalk me iniciativën PreservingTirana. Në ditën e parë të projektit u realizua një tour me një grup pjesëmarrësish, nga sfera të ndryshme, duke vizituar ndërtesat me ikonike të Tiranës si dhe një seri ndërtesash të braktisura, me vlera historike dhe arkitektonike. Gjatë aktivitetit u ndanë shumë informacione dhe u realizuan shumë foto. Ndërkohë eventi i dytë pasues që do shtohet së shpejtizhvillohet në ambientet e Open Labs hackerspace, konsiston në organizimin e një puntorie (workshopi) me qëllim hedhjen e të gjithë materialit fotografik të siguaruar gjatë këtij touri arkitekture, në platformën Wikimedia Commons. Pjesëmarrësit do kenë mundësinë të mësojnë më shumë rreth rëndësine e platformës Wikimedia Commons dhe si të kontribuojnë aty, duke dhënë njëkohësisht kontributin e tyre në dokumentimin fotografik të këtyre ndërtesave me rëndësi të veçantë për qytetin e Tiranës.
== Detaje ==
794

edits

Navigation menu