Changes

Jump to navigation Jump to search

Kreu

12 bytes added, 1 year ago
permiresova kategorine 'projekte'
<!--T:12-->
|projects-subtitle= Projekte
|projects-description=Këto janë disa nga grupet aktive të punës në komunitet dhe hackerspace, por ti . Sigurisht je i mirëseardhur që të krijosh një grup të ri pune rreth një projekti free open source ose të bashkohesh me një nga grupet aktuale. Për të parë listën e plotë të projekteve vizito [[Projektet e Open Labs|faqen e projekteve]].
<!--T:13-->
800

edits

Navigation menu