Changes

Jump to navigation Jump to search

Diskutim:Kreu

175 bytes added, 11 months ago
komentova rreth shtimit te projekteve
Mund të shtojmë dhe openSUSE dhe Debian tek projektet ju lutem? --[[Përdoruesi:Rskikuli|Rskikuli]] ([[Përdoruesi diskutim:Rskikuli|diskutimet]]) 5 qershor 2019 09:40 (UTC)
794

edits

Navigation menu