Difference between revisions of "Bordi Keshillues"

Jump to navigation Jump to search
m
no edit summary
m (Silva zhvendosi faqen Bordi tek Bordi Keshillues: Faqja do te sherbej per te mbajtur informacione rreth Bordit Keshillues te organizates.)
m
Line 1: Line 1:
Kjo është faqja ku preszantohet Bordi i Open Labs si dhe detaje rreth aktiviteteve të organit ekzekutiv të komunitetit. Për të lexuar [[rregullore ligjore e Open Labs|rregulloren ligjore të Open Labs]] [[Rregullore ligjore e Open Labs|kliko këtu]].  
Kjo është faqja ku preszantohet Bordi Këshillues i Open Labs, si dhe detaje rreth aktiviteteve të organit këshillues të komunitetit. Për të lexuar [[rregullore ligjore e Open Labs|rregulloren ligjore të Open Labs]] [[Rregullore ligjore e Open Labs|kliko këtu]].  


Anëtarët aktualë të bordit në rend alfabetik:
Anëtarët aktualë të bordit në rend alfabetik:

Navigation menu