Changes

Jump to navigation Jump to search

Bordi Keshillues

414 bytes added, 8 months ago
shtova tekst fillestar
Kjo është faqja ku preszantohet Bordi i Open Labs si dhe detaje rreth aktiviteteve të organit ekzekutiv të komunitetit. Për të lexuar [[rregullore ligjore e Open Labs|rregulloren ligjore të Open Labs]] kliko këtu.

Anëtarët aktualë të bordit në rend alfabetik:
* (do shtohet së shpejti);
* (do shtohet së shpejti);
* (do shtohet së shpejti);
* (do shtohet së shpejti);
* (do shtohet së shpejti).

Navigation menu