Difference between revisions of "Donacione"

Jump to navigation Jump to search
përditësim tv faqes
m
(përditësim tv faqes)
Line 1: Line 1:
<translate>
<translate>
<!--T:1-->
Shumë vizitorë të hackerspace, anëtarë, partnerë dhe pjesëmarrës në aktivitetet e komunitetit si [[OSCAL]], dëshirojnë të na ndihmojnë që të vazhdojmë të punojmë për të arritur qëllimet që komuniteti ynë ka vendosur. Ju mund të na mbështësni me një donacion të vogël për të siguruar vazhdimësinë tonë dhe për vitin në vijim. Donacionet mund të jenë të përmuajshme, vjetore ose dhe thjesht një herë. Gjithashtu duke na ndihmuar ju e lehtësoni punën tonë duke mu fokusuar në atë që dimë të bëjmë më mirë dhe jo në gjetjen e sponsorëve të cilët mund të dëshirojnë të na imponojnë përmbajtjen e  aktiviteteve dhe projekteve që ne implementojmë:
Shumë vizitorë të hackerspace, anëtarë, partnerë dhe pjesëmarrës në aktivitetet e komunitetit si [[OSCAL]], dëshirojnë të na ndihmojnë që të vazhdojmë të punojmë për të arritur qëllimet që komuniteti ynë ka vendosur. Ju mund të na mbështësni me një donacion të vogël për të siguruar vazhdimësinë tonë dhe për vitin në vijim. Donacionet mund të jenë të përmuajshme, vjetore ose dhe thjesht një herë. Gjithashtu duke na ndihmuar ju e lehtësoni punën tonë duke mu fokusuar në atë që dimë të bëjmë më mirë dhe jo në gjetjen e sponsorëve të cilët mund të dëshirojnë të na imponojnë përmbajtjen e  aktiviteteve dhe projekteve që ne implementojmë:


= Mënyrat e kontributeve financiare = <!--T:2-->
= Kontribus financiarë =
== Donacione mujore (në Patreon)==
== Donacione mujore (në Patreon)==
Më poshtë personat që na mbështesin në platformën Patreon. Prezantohen vetëm personat që kanë dakortësuar që të shfaqen. Në qoftë se na ke mbështetur dhe nuk dëshiron që të shfaqet emri në listë na kontakto në info(at)openlabs.cc. Përditësimi i fundit i listës: Janar 2019.
Më poshtë personat që na mbështesin në platformën Patreon. Prezantohen vetëm personat që kanë dakortësuar që të shfaqen. Në qoftë se na ke mbështetur dhe nuk dëshiron që të shfaqet emri në listë na kontakto në info(at)openlabs.cc. Përditësimi i fundit i listës: Janar 2019.
Line 20: Line 19:
* Passman (aktiv që nga 12.2017)
* Passman (aktiv që nga 12.2017)


===Mbështetës që nuk janë tashmë aktivë (listuar duke filluar nga shuma më e lartë)===
===Mbështetës që nuk janë tashmë aktivë (listuar duke filluar sipas kontributit më e lartë)===
* Redian Ibra (8.2017 - 5.2018)
* Redian Ibra (8.2017 - 5.2018)
* Arjen Kamphuis (6.2017 - 11.2018)
* Arjen Kamphuis (6.2017 - 11.2018)
Line 34: Line 33:
==Donacion sporadik (Flattr)== <!--T:4-->
==Donacion në llogarinë tonë bankare==  
* [http://flattr.com/profile/openlabsalbania flattr.com/profile/openlabsalbania]
Do jetë e mundur së shpejti.


==Donacion në llogarinë tonë bankare== <!--T:5-->
==Donacion sporadik (Flattr)==  
Do jetë e mundur së shpejti.
* [http://flattr.com/profile/openlabsalbania flattr.com/profile/openlabsalbania] (kujdes, nuk është aktiv)


= Mënyrat e kontributeve materiale = <!--T:6-->
= Kontribues në materiale fizike, digjitale e shërbime =
Sigurisht që vlerësojmë dhe cdo ndihmë materiale që na është ofruar nga individë, institucione dhe kompani të ndryshme. Lista e materialeve që na ndihmojnë ndodhet këtu: https://wiki.openlabs.cc/faqja/Materiale_qe_nevojiten_per_hackerspace.
Sigurisht që vlerësojmë dhe cdo ndihmë materiale që na është ofruar nga individë, institucione dhe kompani të ndryshme. Lista e materialeve që na ndihmojnë ndodhet këtu: https://wiki.openlabs.cc/faqja/Materiale_qe_nevojiten_per_hackerspace.


== Kontribuesit == <!--T:7-->
== Donacione në materiale ==  
Falenderime të vecanta për kontribuesit e mëposhtëm të cilët na kanë ndihmuar për mirëmbajtjen e hackerspace si dhe për organizimin e aktiviteteve
Falenderime të vecanta për kontribuesit e mëposhtëm të cilët na kanë ndihmuar për mirëmbajtjen e hackerspace si dhe për organizimin e aktiviteteve
* Andis Rado: donacion mobiljesh të ndryshme;
* Andis Rado: donacion mobiljesh të ndryshme, shkallë;
* Arjen Kamphuis: donancione prej 8 laptop Lenovo ThinkPad;
* Arjen Kamphuis: donancione prej 8 laptop Lenovo ThinkPad;
(lista do përditësohet së shpejti)
* Lulzbot: donacionin i printerit 3D;
* Mozilla: donacion i telefonave celularë Firefox OS, VR kit etj;
* phpList: për makinerinë e kafes;
(në rast se kemi harruar të përmendim emrin tuaj ju sigurojmë që nuk është bërë me qëllim dhe ju lutemi që të na dërgoni informacionin e nevojshëm në info (at) openlabs.cc.
 
== Donacione në shërbime të ndryshme ==
* Digital Ocean: për serverat që na ofrojnë dhe që mbajnë infrastrukturën tonë digjitale;
* Organic themes: WordPress theme për openlabs.cc
* Stickermule: për stickers
* Ketri: për ndihmën me website të Open Labs;


== Sponsorë në OSCAL == <!--T:8-->
== Sponsorë në OSCAL ==  
=== OSCAL 2018 ===
=== OSCAL 2018 ===
* Platinum sponsor: Vodafone Albania
* Platinum sponsor: Vodafone Albania
800

edits

Navigation menu