Changes

Jump to navigation Jump to search

Donacione

1 byte added, 2 years ago
m
no edit summary
== Kontribuesit == <!--T:7-->
Falenderime të vecanta për kontribuesit e mëposhtëm të cilët na kanë ndihmuar për mirëmbajtjen e hackerspace si dhe për organizimin e aktiviteteve
* Andis Rado: donacion mobiljeshtë ndryshme;* Arjen Kamphuis: donancione prej 8 laptop Lenovo ThnikPadThinkPad;(lista do përditësohet së shpejti do shtohen dhe kontribues të tjerë.)
== Sponsorë në OSCAL == <!--T:8-->
800

edits

Navigation menu