Difference between revisions of "Donacione"

Jump to navigation Jump to search
ristrukturim
(do e shtojparagrafin me larte)
(ristrukturim)
Line 5: Line 5:
= Mënyrat e kontributeve financiare =  <!--T:2-->
= Mënyrat e kontributeve financiare =  <!--T:2-->
== Donacione mujore (në Patreon)==
== Donacione mujore (në Patreon)==
Më poshtë personat që na mbështesin në platformën Patreon. Prezantohen vetëm personat që kanë dakortësuar që të shfaqen. Në qoftë se na ke mbështetur dhe nuk dëshiron që të shfaqet emri në listë na kontakto në info(at)openlabs.cc. Përditësimi i fundit i listës: Janar 2019.
* [http://www.patreon.com/OpenLabsAlbania www.patreon.com/OpenLabsAlbania]
* [http://www.patreon.com/OpenLabsAlbania www.patreon.com/OpenLabsAlbania]
===Mbështetës aktivë (listuar duke filluar sipas kontributit më e lartë)===
* John Sturdy (aktiv që nga 6.2017)
* Alban Xhaferllari (aktiv që nga 6.2017)
* Justin W. Flory (aktiv që nga 6.2017)
* Phil Shapiro (aktiv që nga 6.2017)
* Brennan Novak (aktiv që nga 6.2017)
* Chris (aktiv që nga 6.2017)
* Gjergji Kokushta (aktiv që nga 6.2017)
* Riccardo Iaconelli (aktiv që nga 12.2017)
* Ura Design (aktiv që nga 6.2017)
* Passman (aktiv që nga 12.2017)
===Mbështetës që nuk janë tashmë aktivë (listuar duke filluar nga shuma më e lartë)===
* Redian Ibra (8.2017 - 5.2018)
* Arjen Kamphuis (6.2017 - 11.2018)
* Jonathan Belien (6.2017 - 1.2019)
* Lars Haefner (6.2017 - 5.2018)
* Bjoern Michaelsen (12.2018 - 1.2019)
* Dennis van Zuijlekom (10.2017 - 3.2018)
* Joni Baboci (1.2018 - 5.2018)
* Flakerim Ismani (6.2017 - 10.2017)
* CityZen app (6.2017 - 1.2018)
* Daniele Mte90 Scasciafratte (12.2017 - 2.2018)
* oseferi (8.2017 - 11.2017)


==Donacion sporadik (Flattr)== <!--T:4-->
==Donacion sporadik (Flattr)== <!--T:4-->
Line 13: Line 40:
Do jetë e mundur së shpejti.
Do jetë e mundur së shpejti.


= Mënyrat e kontributeve materiale =  <!--T:7-->
= Mënyrat e kontributeve materiale =  <!--T:6-->
Sigurisht që vlerësojmë dhe cdo ndihmë materiale që na është ofruar nga individë, institucione dhe kompani të ndryshme. Lista e materialeve që na ndihmojnë ndodhet këtu: https://wiki.openlabs.cc/faqja/Materiale_qe_nevojiten_per_hackerspace.
Sigurisht që vlerësojmë dhe cdo ndihmë materiale që na është ofruar nga individë, institucione dhe kompani të ndryshme. Lista e materialeve që na ndihmojnë ndodhet këtu: https://wiki.openlabs.cc/faqja/Materiale_qe_nevojiten_per_hackerspace.


== Kontribuesit == <!--T:8-->
== Kontribuesit == <!--T:7-->
Falenderime të vecanta për kontribuesit e mëposhtëm të cilët na kanë ndihmuar për mirëmbajtjen e hackerspace si dhe për organizimin e aktiviteteve
Falenderime të vecanta për kontribuesit e mëposhtëm të cilët na kanë ndihmuar për mirëmbajtjen e hackerspace si dhe për organizimin e aktiviteteve
* Andis Rado: donacion mobiljesh;
* Andis Rado: donacion mobiljesh;
Line 22: Line 49:
Së shpejti do shtohen dhe kontribues të tjerë.
Së shpejti do shtohen dhe kontribues të tjerë.


== Sponsorë në OSCAL == <!--T:10-->
== Sponsorë në OSCAL == <!--T:8-->
=== OSCAL 2018 ===
=== OSCAL 2018 ===
* Platinum sponsor: Vodafone Albania
* Platinum sponsor: Vodafone Albania
800

edits

Navigation menu