Difference between revisions of "Donacione"

Jump to navigation Jump to search
1,303 bytes removed ,  3 years ago
do e shtojparagrafin me larte
m (shtova sponsoret e oscal 2014 - 2017)
(do e shtojparagrafin me larte)
Line 21: Line 21:
* Arjen Kamphuis: donancione prej 8 laptop Lenovo ThnikPad;
* Arjen Kamphuis: donancione prej 8 laptop Lenovo ThnikPad;
Së shpejti do shtohen dhe kontribues të tjerë.
Së shpejti do shtohen dhe kontribues të tjerë.
== Mbështetës në Patreon == <!--T:9-->
Më poshtë personat që na mbështesin në platformën Patreon. Prezantohen vetëm personat që kanë dakortësuar që të shfaqen. Në qoftë se na ke mbështetur dhe nuk dëshiron që të shfaqet emri në listë na kontakto në info(at)openlabs.cc. Përditësimi i fundit i listës: Janar 2019.
===Mbështetës aktivë (listuar duke filluar sipas kontributit më e lartë)===
* John Sturdy (aktiv që nga 6.2017)
* Alban Xhaferllari (aktiv që nga 6.2017)
* Justin W. Flory (aktiv që nga 6.2017)
* Phil Shapiro (aktiv që nga 6.2017)
* Brennan Novak (aktiv që nga 6.2017)
* Chris (aktiv që nga 6.2017)
* Gjergji Kokushta (aktiv që nga 6.2017)
* Riccardo Iaconelli (aktiv që nga 12.2017)
* Ura Design (aktiv që nga 6.2017)
* Passman (aktiv që nga 12.2017)
===Mbështetës që nuk janë tashmë aktivë (listuar duke filluar nga shuma më e lartë)===
* Redian Ibra (8.2017 - 5.2018)
* Arjen Kamphuis (6.2017 - 11.2018)
* Jonathan Belien (6.2017 - 1.2019)
* Lars Haefner (6.2017 - 5.2018)
* Bjoern Michaelsen (12.2018 - 1.2019)
* Dennis van Zuijlekom (10.2017 - 3.2018)
* Joni Baboci (1.2018 - 5.2018)
* Flakerim Ismani (6.2017 - 10.2017)
* CityZen app (6.2017 - 1.2018)
* Daniele Mte90 Scasciafratte (12.2017 - 2.2018)
* oseferi (8.2017 - 11.2017)


== Sponsorë në OSCAL == <!--T:10-->
== Sponsorë në OSCAL == <!--T:10-->
800

edits

Navigation menu