Difference between revisions of "Donacione"

Jump to navigation Jump to search
no edit summary
m (perditesim ne periudhen qe jane aktiv Patreons)
Line 25: Line 25:
Më poshtë personat që na mbështesin në platformën Patreon. Prezantohen vetëm personat që kanë dakortësuar që të shfaqen. Në qoftë se na ke mbështetur dhe nuk dëshiron që të shfaqet emri në listë na kontakto në info(at)openlabs.cc. Përditësimi i fundit i listës: Janar 2019.
Më poshtë personat që na mbështesin në platformën Patreon. Prezantohen vetëm personat që kanë dakortësuar që të shfaqen. Në qoftë se na ke mbështetur dhe nuk dëshiron që të shfaqet emri në listë na kontakto në info(at)openlabs.cc. Përditësimi i fundit i listës: Janar 2019.


'''Mbështetës aktivë (listuar duke filluar sipas kontributit më e lartë)'''
===Mbështetës aktivë (listuar duke filluar sipas kontributit më e lartë)===
* John Sturdy (aktiv që nga 6.2017)
* John Sturdy (aktiv që nga 6.2017)
* Alban Xhaferllari (aktiv që nga 6.2017)
* Alban Xhaferllari (aktiv që nga 6.2017)
Line 38: Line 38:
'''Mbështetës që nuk janë tashmë aktivë (listuar duke filluar nga shuma më e lartë)'''
===Mbështetës që nuk janë tashmë aktivë (listuar duke filluar nga shuma më e lartë)===
* Redian Ibra
* Redian Ibra (8.2017 - 5.2018)
* Arjen Kamphuis
* Arjen Kamphuis (6.2017 - 11.2018)
* Jonathan Belien
* Jonathan Belien (6.2017 - 1.2019)
* Lars Haefner
* Lars Haefner (6.2017 - 5.2018)
* Bjoern Michaelsen
* Bjoern Michaelsen (12.2018 - 1.2019)
* Dennis van Zuijlekom
* Dennis van Zuijlekom (10.2017 - 3.2018)
* Joni Baboci
* Joni Baboci (1.2018 - 5.2018)
* Flakรซrim Ismani
* Flakerim Ismani (6.2017 - 10.2017)
* CityZen app
* CityZen app (6.2017 - 1.2018)
* Daniele Mte90 Scasciafratte
* Daniele Mte90 Scasciafratte (12.2017 - 2.2018)
* oseferi
* oseferi (8.2017 - 11.2017)


== Sponsorë në OSCAL == <!--T:10-->
== Sponsorë në OSCAL == <!--T:10-->
800

edits

Navigation menu