Difference between revisions of "Donacione"

Jump to navigation Jump to search
perditesova listen e kontribuesve ne Patreon
m (→‎OSCAL 2018: mdryshova rradhen)
(perditesova listen e kontribuesve ne Patreon)
Line 23: Line 23:


== Mbështetës në Patreon == <!--T:9-->
== Mbështetës në Patreon == <!--T:9-->
Më poshtë personat që na mbështesin në platformën Patreon. Prezantohen vetëm personat që kanë dakortësuar që të shfaqen. Në qoftë se na ke mbështetur dhe nuk dëshiron që të shfaqet emri në listë na kontakto në info(at)openlabs.cc.
Më poshtë personat që na mbështesin në platformën Patreon. Prezantohen vetëm personat që kanë dakortësuar që të shfaqen. Në qoftë se na ke mbështetur dhe nuk dëshiron që të shfaqet emri në listë na kontakto në info(at)openlabs.cc. Përditësimi i fundit i listës: Janar 2019.


*John Sturdy
'''Mbështetës aktivë (listuar duke filluar sipas kontributit më e lartë)'''
*Alban Xhaferllari
* John Sturdy
*Arjen Kamphuis
* Alban Xhaferllari
*Justin W. Flory
* Justin W. Flory
*Ethan Nelson
* Phil Shapiro
*Phil Shapiro
* Brennan Novak
*Jonathan Beliën
* Chris Active
*Brennan Novak
* Gjergji Kokushta
*Chris
* Riccardo Iaconelli
*Gjergji Kokushta
* Ura Design
*Riccardo Iaconelli
* Passman
*Passman
 
*Ura Design
 
'''Mbështetës që nuk janë tashmë aktivë (listuar duke filluar nga shuma më e lartë)'''
* Redian Ibra
* Arjen Kamphuis
* Jonathan Belien
* Lars Haefner
* Bjoern Michaelsen
* Dennis van Zuijlekom
* Joni Baboci
* Flakรซrim Ismani
* CityZen app
* Daniele Mte90 Scasciafratte
* oseferi


== Sponsorë në OSCAL == <!--T:10-->
== Sponsorë në OSCAL == <!--T:10-->
800

edits

Navigation menu