Changes

Jump to navigation Jump to search

Adresa e hackerspace

105 bytes added, 1 year ago
shtoa adresën e saktë
Shpeshherë ka njerëz që vijnë për herë të parë në hackerspace dhe e kanë të vështirë të gjejnë ambientin. Më poshtë do gjeni udhëzime dhe mjete ndihmëse që do ju ndihmojnë. adresa zyrtare e Open Labs është: '''Rruga Pjetër Budi, pallati 87, K.O 1000, Tiranë, Shqipëri'''.
'''Adresa në OpenStreetMap'''
800

edits

Navigation menu