Changes

Jump to navigation Jump to search

Pastrimi

618 bytes added, 1 year ago
perditesova faqen
<translate>
<!--T:1-->
Ja Anëtarët e Open Labs hackerspace janë ata që kanë përgjegjësinë për mbajtjen pastër të ambientit, bazuar dhe në vendimin e anëtarëve të Open Labs gjatë Janarit 2019. Megjithatë do e vlerësonim në qoftë se cdo vizitor apo person që e përdor ambientin në një mënyrë apo tjetrën të kontribuojë në mirëmbajtjen e hackerspace. Megjithëse janë gjëra që nvnkuptohen, ja disa gjëra për të bërë kur pastrojmë Open Labs në rast se bëhet rrëmujë ose kur kemi një eventaktivitet.
== Hidhni Mbeturinat == <!--T:2-->
** Kthe mjetet në vendet e tyre në rafte.
</translate>
'''
Mos harro:''' kur mbaron vizitën tënde në hackerspace fik dritat, sigurohu që e ke mbyllur mirë derën dhe shëno në [https://t.me/OpenLabs grupin publik në Telegram] që hackerspace është tashmë mbyllur.
800

edits

Navigation menu