Changes

Jump to navigation Jump to search

Adresa e hackerspace

571 bytes added, 1 year ago
krijova faqen
Shpeshherë ka njerëz që vijnë për herë të parë në hackerspace dhe e kanë të vështirë të gjejnë ambientin. Më poshtë do gjeni udhëzime dhe mjete ndihmëse që do ju ndihmojnë.

'''Adresa në OpenStreetMap'''


'''Adresa në aplikacionin Maps.me:'''


'''Adresa në aplikacionin OsmAnd'''

'''Adresa në Google Maps'''
Ju udhëzojmë të evitoni shërbime si Google Maps pasi është vërtetuar që shërbime nga kompani të tilla na përgjojnë masivisht. Gjithsesi, në qoftë se ju duhet patjetër një adresë nga Google Maps më poshtë ndërlidhja:
800

edits

Navigation menu