Changes

Jump to navigation Jump to search

Rreth Nesh

96 bytes added, 1 year ago
shtova nderlidhje rreth adresës
<!--T:1-->
Open Labs është komuniteti që promovon në Shqipëri dhe në rajon teknologjitë me kodburim të lirë dhe të hapur, të dhënat e hapura, standartet e hapura teknologjike, privatësinë online dhe fuqizimin e domeinit publik dhe licensave alternative të veprave kreative si Creative Commons.
Për udhëzime rreth adresës së saktë të hackerspace kliko këtu: [[adresa e hackerspace]].
<!--T:2-->
800

edits

Navigation menu