Changes

Jump to navigation Jump to search

Projekte

77 bytes added, 2 years ago
no edit summary
* Grupi i punës rreth [[LibreOffice]] (platforma më e plotë me kodburim të hapur për të shkruar, prezantuar dhe përllogaritur);
* Grupi i punës rreth [[Fedora]] (sistemi operativ me kodburim të hapur);
* Grupi i punës rreth [[Nextcloud]] (platforma cloud me kodburim të hapur dhe e vetëhostuar e cila respekton privatësinë tënde);* Grupi i punës rreth [[openSUSE]] (sistemi operativ me kodburim te hapur).
<!--T:3-->
144

edits

Navigation menu