Changes

Jump to navigation Jump to search

Protestat e studentëve dhjetor 2018

50 bytes removed, 1 year ago
m
no edit summary
Në dhjetor të vitit 2018 studentët dhe nxënësit në shumë qytete të Shqipërisë protestuan masivisht duke kërkuar ulje të tarifave studentore dhe arsim më cilësor. Si një akt minimal mbështetjeje të studentëve protestues, disa prej të cilëve dhe janë sulmuar në rrjetet socliale, anëtarë të Open Labs hackerspace përgatitën një material informues rreth mbrojtjes së komunikimit digjital. Materiali është si më poshtë: == Broshura ==
'''Shkarko broshurën këtu:''' '''https://cloud.openlabs.cc/s/CZ4bXs3S4pSg5LQ'''
800

edits

Navigation menu