Changes

Jump to navigation Jump to search

OpenSUSE

187 bytes added, 1 year ago
krijova faqen me materialin fillestar
Kjo është faqe për prezantimin dhe dokumentimin e projektit openSUSE. Në vijim do shtohet material i mëtejshëm rreth projektit.

* përkthime/lokalizimet: https://l10n.opensuse.org
800

edits

Navigation menu