Changes

Jump to navigation Jump to search

Rreth Nesh

179 bytes removed, 1 year ago
hoqa nje kategori
* [[LibreOffice Albania]].
== Transparenca == <!--T:4-->
Në vijim do publikohen kostot funksionale të Open Labs si dhe burimi i të ardhurave.
 
=== Viti 2017 === <!--T:5-->
 
=== Viti 2016 === <!--T:6-->
</translate>
800

edits

Navigation menu