Difference between revisions of "Muaji i LibreOffice 2018/Hyrje në LibreOffice"

Jump to navigation Jump to search
Shtova informacione për aktivitetin
(Krijoi faqen me "Aktiviteti i parë do të jetë me 3 Nëntor ku do ta nisim me prezantimin e LibreOffice dhe “The Document Foundation”, mënyrat se si mund ti bashkohesh komunitetit dhe se...")
 
(Shtova informacione për aktivitetin)
Line 1: Line 1:
Aktiviteti i parë do të jetë me 3 Nëntor ku do ta nisim me prezantimin e LibreOffice dhe “The Document Foundation”, mënyrat se si mund ti bashkohesh komunitetit dhe se si mund të kontribuosh, çertifikimet etj.
= Muaji i LibreOffice 2018 - Hyrje në LibreOffice =
 
== Përshkrimi ==
"Hyrje në LibreOffice" do të zhvillohet në kuadër të muajit të LibreOffice në Shqipëri. Aktiviteti i parë do të jetë me 3 Nëntor. Gjatë eventit do të flasim rreth komunitetit të LibreOffice dhe mbi "The Document Foundation (TDF)". Do të japim më shumë informacione se si mund të bëheni pjesë e komunitetit dhe skuadrat e ndryshme që mund ti bashkohesh. Nëse je i interesuar për tu bërë anëtar i TDF do të shpjegohet dhe proçesi që duhet ndjekur. 
 
Pjesa e dytë e eventit do ti dedikohet çertifikimeve në LibreOffice.
 
== Axhenda ==
{|
|- style="background-color: #2BBBB0; color:white;" tablewidth="98%"
| '''Titulli'''
|-
|| LibreOffice dhe TDF (The Document Foundation)
|-
|| Skuadrat në LibreOffice ku mund të kontribuoni
|-
|| Si të bëheni TDF member
|-
|| Çertifikimet
|}
 
== Detaje ==
* Kur: 11 Nëntor
* Ku: Open Labs Hackerspace
* Numri i pjesëmarrësve: Do të plotësohet pas eventit.
* Nevojë të marrësh laptop me vete: Jo.
* Ka nevojë të kem qenë në aktivetetet e mëparshme: JO.
 
== Links ==
* Eventi në facebook: https://www.facebook.com/events/290249791826801/
* Forumi i Open Labs: https://forum.openlabs.cc/t/muaji-i-libreoffice-nentor-dhe-dhjetor-2018/1451
 
== Raport i eventit ==
Do të plotësohet pas eventit.

Navigation menu