Difference between revisions of "Muaji i LibreOffice 2018/Hyrje në LibreOffice"

Jump to navigation Jump to search
Krijoi faqen me "Aktiviteti i parë do të jetë me 3 Nëntor ku do ta nisim me prezantimin e LibreOffice dhe “The Document Foundation”, mënyrat se si mund ti bashkohesh komunitetit dhe se..."
(Krijoi faqen me "Aktiviteti i parë do të jetë me 3 Nëntor ku do ta nisim me prezantimin e LibreOffice dhe “The Document Foundation”, mënyrat se si mund ti bashkohesh komunitetit dhe se...")
(No difference)

Navigation menu