Changes

Jump to navigation Jump to search

PhpList Bugsquash Party

553 bytes added, 1 year ago
vendosa tekstin ne shqip
Dust your Në Open Labs hackerspace, ditën e shtunë më 20 tetor do të zhvillohet phpList Bug Squash Party, një event për të eksperimentuar me gjuhën PHP skills off and get ready to have fun while ‘squashing bugs’ at an all day long lasting partynë kodin mbi të cilin është themeluar një projekt prej vërteti.On October 20th starting from Është momenti për të rifreskuar njohuritë tuaja ne PHP dhe të bëheni gati për një festë të këndshme,jo vetëm kodimi, që zgjat gjatë gjithë ditës. Duke filluar që prej orës 10:00 AMparadite, ftojmë dhe mirëpresim në Open Labs hackerspace will host the ‘phpList bug squash party’ that anyone with a bit of këdo me pak njohuri në PHP ose dëshirën e mirë për të kontribuar në projekt të na bashkohet. phpList është një platformë me kod burim të hapur, e shkruar në PHP knowledge or the good will to contribute would be able, invited and welcome to joinqë ofron shërbime email marketing. During the event information on what Gjatë eventit do të ndahet më tepër informacion mbi atë çka phpList exactly does and ways to contribute to the project will be sharedbën dhe mënyra për të kontribuar në këtë projekt. An install fest will also take place and after that, the cherry on top: experiment on solving real code issues on a real big projectDo të ketë një prezantim mbi instalimin e platformës dhe më pas do të eksperimentojmë me zgjidhjen e gabimeve në kodin burim. Put your skills into practice and better yourself with the power of Nëpërmjet kësaj feste mund t’i vendosni njohuritë tuaja mbi PHP në praktikë dhe të përmirësoni aftësitë tuaja koduese në një projekt të vërtetë duke kontribuar gjithashtu në platformat open source. A future developer is not able to say no to coffee & snacksNjë zhvillues programesh nuk mund t’i thotë jo kafes dhe snacksave, kodimit, code & bugs and stickers & stikersave dhe T-shirts ;) shirtsave që do të jepen për pjesëmarrësit aktivë 😉 . What are you waiting forÇfarë po prisni?
== Rreth phpList ==

Navigation menu