Difference between revisions of "OSCAL"

Jump to navigation Jump to search
no edit summary
(→‎Edicionet: shtova 2018)
Line 1: Line 1:
Open Source Conference Albania (shkurt OSCAL) është konferenca vjetore rreth teknologjive dhe kulturës free open source. Aktiviteti organizohet nga anëtarë të Open Labs.  
Open Source Conference Albania (shkurt OSCAL) është konferenca vjetore rreth teknologjive dhe kulturës free open source. Aktiviteti organizohet nga anëtarë të Open Labs Hackerspace.  


== Edicionet ==
== Edicionet ==
* [[OSCAL 2019]]
* [[OSCAL 2018]]
* [[OSCAL 2018]]
* [[OSCAL 2017]]
* [[OSCAL 2017]]
144

edits

Navigation menu