Changes

Jump to navigation Jump to search

Phygital

514 bytes added, 1 year ago
krijova permbajtjen fillestare te projektit
Këtu do shtohet së shpejti përshkrimi materiali i plotë në shqip si dhe statusi i cdo informacion tjetër rreth projektit.  == Rreth projektit Phygital== Do shtohet së shpejti == Takimet e grupeve ==* takimi nr. 1: Athinë 7 - 8 dhjetor 2017* takimi nr. 2: Janinë 13-14 dhjetor 2018    == Ndërlidhje ==Do shtohet së shpejti. * Prokurimet duke u bazuar në PRAG 2018: http://ec.europa.eu/europeaid/prag/?header_description=DEVCO+Prag+to+financial+and+contractual+procedures+applicable+to+external+actions+financed+from+the+general+budget+of+the+EU+and+from+the+11th+EDF&header_keywords=ePrag%2C+europa.
794

edits

Navigation menu