Difference between revisions of "CryptoParty Tirana 2019"

Jump to navigation Jump to search
shtova vendndodhjen
(Krijoi faqen me "== Përshkrimi == CryptoParty është një lëvizje e decentralizuar me aktivitete të cilat ndodhin vazhdimisht në të gjithë botën. Qëllimi i kësaj lëvizjeje është tra...")
 
(shtova vendndodhjen)
Line 7: Line 7:
== Detaje ==
== Detaje ==
* Kur: 20.10.2018;
* Kur: 20.10.2018;
* Ku: TBA
* Ku: Oficina, Rruga "Asim Vokshi" pranë "Harry T. Fultz" Tiranë, Albania.
* Numri i pjesëmarrësve: (plotësohet pas aktivitetit);
* Numri i pjesëmarrësve: (plotësohet pas aktivitetit);
* Nevojë të marrësh laptop/tablet me vete: PO;
* Nevojë të marrësh laptop/tablet me vete: PO;
Line 19: Line 19:


=== Shënime ===
=== Shënime ===
* Aktivitetet Cryptoparties nuk kanë karakter fitimprurës dhe nuk kanë kosto për pjesvmarrësit. Mbështetja financiare e Open Labs hackerspace ësthë më se e mirëpritur. Në qoftë se sillni ushqime dhe pije nga shtëpija juaj na ndihmoni të vazhdojmë organizimin e aktiviteteve të tilla në vijim.
* Aktivitetet Cryptoparties nuk kanë karakter fitimprurës dhe nuk kanë kosto për pjesëmarrësit. Mbështetja financiare e Open Labs hackerspace ësthë më se e mirëpritur. Në qoftë se sillni ushqime dhe pije nga shtëpija juaj na ndihmoni të vazhdojmë organizimin e aktiviteteve të tilla në vijim.
* Kujdes: na vjen keq por Cryptoparty NUK është takim për të rregulluar kompjuterin tënd Windows ose Mac PC-helpdes :)
* Kujdes: na vjen keq por Cryptoparty NUK është takim për të rregulluar kompjuterin tënd Windows ose Mac PC-helpdesk :)


== Organizatorët ==
== Organizatorët ==
38

edits

Navigation menu