Changes

Jump to navigation Jump to search

Aktivitete

4 bytes added, 2 years ago
m
Ndryshova diten dhe oren per takimet javore te grupit organizativ te LibOCon.
Open Labs është aktiv që nga viti 2012. Komuniteti është rritur dhe forcuar nëpërmjet organizimit të aktiviteteve të niveleve të ndryshme të cilat do mundohemi që t'i reflektojme këtu. Në qoftë se je anëtar i Open Labs dhe ke llogari në wiki mos harro të shtosh aktivitetin që organizon këtu në wiki.
* '''Çdo të enjtemërkurë''' në 1917.30 00 - 2018:30 ka takim të grupit organizativ të '''LibOCon 2018'''.
* Propozohet të evitohet organizimi i aktiviteteve në festat zyrtare dhe ditën e diel.
* Dëshiron të organzosh dhe ti një aktivitet? Vizito faqen e udhëzimeve: [[Organizim_Aktivitetesh|wiki.openlabs.cc/faqja/Organizim_Aktivitetesh]]

Navigation menu